Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Părerea lui Rednic despre Ionuţ Şerban. Cum a comentat situaţia jucătorului blocat la Dinamo: "Se vede că nu are ritm"

VIDEO | Părerea lui Rednic despre Ionuţ Şerban. Cum a comentat situaţia jucătorului blocat la Dinamo: "Se vede că nu are ritm"

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Şerban a fost din nou titular în Liga I, după trei ani. Mijlocaşul a jucat pentru Dinamo în victoria cu 2-1 de pe terenul celor de la FC Voluntari.

Ionuţ Şerban are o clauză în contract conform căreia Dinamo, dacă îi reziliază contractul, trebuie să-i plătească lui Vasile Şiman un milion de euro. Astfel, mijlocaşul este blocat în Ştefan cel Mare, iar în acest sezon a evoluat doar în două partide.

"Îl înţeleg pe Ionuţ Şerban, nu îi e uşor nici lui în situaţia în care e şi îmi pare rău că nimeni nu găseşte o soluţie. Nici nu putem să-l dăm împrumut, ca el să joace. N-a făcut-o rău, dar se vede că nu are ritm. Din partea mea are tot sprijinul. O să încerc şi eu, dar îl cunosc pe Vasile (n.r. Şiman) foarte bine şi ... Nu că a păcălit, dar ce să facă?

Dacă cei care au fost în perioada aia au semnat, el ce vină are? Dar sper să găsim o soluţie, pentru că dacă el nu joacă, n-ai cum să găseşti o soluţie să-l vinzi, e foarte greu. Ce mă bucur că jucătorii l-au susţinut şi asta mi-a plăcut. Am văzut că în momentul în care am anunţat aseară că va juca, toţi jucătorii, inclusiv străinii, l-au încurajat şi am văzut şi în teren că în momentul în care a mai făcut câteva greşeli acolo, ei l-au încurajat şi au încercat să recupereze" , a spus Mircea Rednic.

"Mă simt foarte bine când intru pe teren şi când joc, pentru că asta mi-e meseria şi îmi place să o fac. Nu a fost neapărat o surpriză, pentru că domnul Mircea Rednic a spus înainte că o să le dea şanse tuturor. Şi atunci eu m-am pregătit şi am aşteptat să intru pe teren. Mie nu îmi rămâne altceva de făcut decât să mă pregătesc, să mă antrenez în fiecare zi şi să intru pe teren să dau 100%, asta e tot ce pot să fac.

Este destul de greu, dar nu îmi rămâne nimic de făcut. Toate clauzele, toate problemele juridice nu ţin de mine, nu le pot rezolva eu în niciun fel. Şi atunci nu rămâne decât să mă pregătesc. Nu mă simt prizonier, doar că aş vrea să joc mai mult. Asta e singura problemă. Dar nu pot să spun că mă simt prizonier, pentru că nu sunt închis. Deocamdată mai am încă un an de zile contract cu Dinamo şi o să vedem ce se va întâmpla mai departe. Cu domnul Şiman am discutat foarte puţin şi lucrurile pe care le ştiţi şi voi, alea le ştiu şi eu. Deci ceva nou nu am ce să vă spun.

Toată lumea are salariul la fel. Din contră, eu am avut salariu mai puţin decât ceilalţi, am avut şi două luni lipsă. Deci nu e cazul să se simtă nedreptăţiţi ei din acest punct de vedere. Din contră, eu sunt cel care a jucat mai puţin, care în ultimii trei ani am jucat 20 de meciuri... deci nu cred că ei ar fi trebuit să se simtă nedreptăţiţi faţă de mine. Cine s-ar fi gândit că o să ajung în situaţia în care să joc 20 de meciuri în trei ani. Dar asta este, încă am 23 de ani, fac 24, şi nu este nimic pierdut pentru mine. Fac 6 ani în vară. Şi chiar mă bucur, să ştiţi, am învăţat multe lucruri aici, am întâlnit şi fotbalişti buni şi am învăţat foarte multe, de la antrenori foarte buni, deci nu am nimic de regretat" , a spus Ionuţ Şerban.

Afla mai multe despre: rednicvoluntariliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare