Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Pariul” lui Viorel Moldovan, gol de excepţie în partida Farul U18 - Steaua U18. Portarul, total neputincios

VIDEO | ”Pariul” lui Viorel Moldovan, gol de excepţie în partida Farul U18 - Steaua U18.  Portarul, total neputincios

Fotbal

Comentarii

Iustin Doicaru (16 ani), fotbalistul care l-a cucerit pe fostul mare internaţional român Viorel Moldovan la ”Mini-Mondialul” din Franţa, a marcat un super gol pentru Farul Constanţa.

Duminică, Farul Constanţa U18 s-a impus împotriva celor de la Steaua Bucureşti, scor 2-0, în etapa a 2-a din Liga de Tineret U18, iar unul dintre goluri a fost semnat de către Iustin Doicaru.

Gol superb marcat de Doicaru în duelul cu Steaua

Fotbalistul de 16 ani a luat o acţiune pe cont propriu în flancul drept, a schimbat direcţia, apoi a şutat în cross, sub bară, fără vreo şansă pentru portarul advers. ”Marinarii” deschideau scorul.

Viorel Moldovan, impresionat plăcut de jocul lui Iustin Doicaru

Viorel Moldovan a avut ocazia de a-l vedea la lucru pe Iustin Doicaru la ”Mini-Mondialul” din Franţa şi este sigur că-n perioada următoare va face pasul către echipa de seniori a Farului. De ce nu, poate chiar în locul lui Adrian Mazilu, cel care va pleca la Brighton din iarnă.

Atacantul Iustin Doicaru, de la Farul. Nu ştiu ce face Hagi, dar îi găseşte. M-a uimit acest băiat, prin versatilitatea de care dă dovadă la vârsta asta. Poate juca atacant central, şi o face bine, cu spatele la poartă, caută contactul cu adversarul.

Nu-i este frică, ştie să pivoteze şi să întoarcă cu fundaşul în spate, nu pierde mingea. Scoate faulturi, dezvoltă jocul, leagă echipa de el. Chiar mi-a lăsat o impresie excelentă, atât ca 9 clasic, cât şi ca jucător de bandă.

M-a uimit ce poate să facă la 16 ani. Dintre toţi, Doicaru mi-a plăcut cel mai mult. Nouarii îi văd din avion. O să-l vedem, în scurt timp, în Liga 1”, declara Viorel Moldovan, pentru gsp.ro.

Cine este Iustin Doicaru?

Iustin Doicaru este fiul fostului atacant Radu Doicaru, cel care a evoluat, printre altele, la Farul Constanţa, Callatis Mangalia sau Ceahlăul Piatra Neamţ.

Radu Doicaru a adunat 87 de partide şi 12 goluri în Superligă: 51 de partide pentru Ceahlăul (10 goluri) şi 26 pentru Farul (2 goluri)

Se pare că fiul său, Iustin i-a moştenit talentul şi este gata să ajungă la un nivel mai înalt decât a făcut-o tatăl său.

Tânărul fotbalist a marcat sute de goluri la echipele de copii şi juniori ale Academiei Gheorghe Hagi şi este internaţional U16 al României.

Afla mai multe despre: iustin doicaruviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare