Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pariul nebun al preşedintelui FRF când a văzut noul look al lui Tamaş. "Aş răspunde acestei provocări dacă..."

VIDEO | Pariul nebun al preşedintelui FRF când a văzut noul look al lui Tamaş. "Aş răspunde acestei provocări dacă..."
Comentarii

Schimbarea spectaculoasă de look a lui Gabriel Tamaş a generat o reacţie chiar de la preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care i-a lansat un pariu fundaşului şi totodată a promis ce va face în cazul unei performanţe uriaşe la Campionatul European din 2020.

Întrebat de reporteri dacă ar accepta să se vopească în cap dacă Echipa Naţională va reuşi o performanţă mare la Campionatul European de peste doi ani, Burleanu a spus că ar face acest lucru doar în cazul în care "tricolorii" vor câştiga titlul european. În schimb, preşedintele FRF i-a lansată o provocare lui Gabriel Tamaş în cazul în care elevii antrenaţi de Mirel Rădoi vor câştiga europeanul de la anul. 

Gabi Tamaş a şocat astăzi pe toată lumea, chiar dacă ne-a obişnuit pe toţi cu schimbările sale de look. Fundaşul lui Hapoel Haifa, convocat pentru meciurile cu Lituania şi Serbia din Liga Naţiunilor, şi-a desenat o minge de fotbal în cap. 

Meciul cu Serbia va fi pe Naţional Arena, iar Răzvan Burleanu a anunţat că până acum s-au vândut 25 de mii bilete şi sunt toate şansele ca stadionul să fie plin pe 14 octombrie. În plus, şi pentru meciurile selecţionatei sub 21 de ani, care joacă pe "Dr. Constantin Rădulescu" la Cluj şi pe "Ilie Oană" la Ploieşti, cererea de bilete este foarte mare, iar arenele vor fi pline. 

 

Afla mai multe despre: razvan burleanugabriel tamasechipa nationalaprovocarepariulookfreza 

viewscnt
Articole similare