Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Parma a fost distrusă de Bologna pe Ennio Tardini! Man a intrat la pauză, Mihăilă a ratat o ocazie uriaşă de gol

VIDEO Parma a fost distrusă de Bologna pe Ennio Tardini! Man a intrat la pauză, Mihăilă a ratat o ocazie uriaşă de gol

Stranieri

Comentarii

Parma a pierdut pe teren propriu, scor 0-3, confruntarea contra celor de la Bologna. Dennis Man a intrat la pauză, dar nu a ieşit în evidenţă. Valentin Mihăilă a fost trimis în teren în minutul 70 şi a avut o ocazie uriaşă de gol.

Formaţia de start a Parmei: Sepe - Bani, Bruno Alves, Osorio - Conti, Kucka, Brugman, Kurtic, Gagliolo - Cornelius, Gervinho


Min 90. GOOL Bologna! Orsolini face 3-0 pentru formaţia oaspete

Min 88. Ocazie uriaşă de gol Valentin Mihăilă! Lansat de Zirkzee, atacantul român pătrunde spre poartă, dar trimite peste

Min 80. Şansă de gol pentru Mihăilă, la câteva minute după intrarea pe teren

Min 69. A intrat pe teren şi Valentin Mihăilă!

Min 46. Dennis Man intră pe teren în locul lui Bani

Pauză pe Ennio Tardini

Min 33. GOL Bologna! Moussa Barrow punctează din nou. Al doilea gol al oaspeţilor

Min 15. GOL Bologna! Moussa Barrow deschide scorul


E derby în subsolul clasamentului în Serie A. Parma joacă pe teren propriu cu Bologna, de la ora 19:00, într-un meci care va fi transmis în direct de Telekom Sport.

  • LIVE VIDEO ONLINE: Parma - Bologna, ora 19:00

Parma este penultima în Serie A cu 13 puncte, în timp ce Bologna este pe locul 16, cu 20 de puncte.

După ce a bifat zece minute în partida du Napoli, Dennis Man ar putea juca din primul minut contra Bolognei. Presa italiană crede că românul ar putea apărea din primul minut în formula de start a lui DAversa. Velentin Mihăilă este anunţat rezervă.

Dennis Man s-a prezentat în Italia: ”Mutu este idolul meu!”

Dennis Man a surprins când a fost întrebat care este idolul său, tânărul jucător a declarat: „Sunt român şi trebuie să recunosc că Mutu este un model de al meu, era un idol din copilărie. Toţi ştiu cine e Mutu, toată lumea ştie ce a făcut în Italia, câte goluri a marcat. Dacă mă întrebaţi cine mă inspiră, atunci răspunsul este Mutu”.

Man a fost întrebat despre faptul că este cel mai scump transfer al grupării emiliane de când a fost preluată de americanii de la Krause Group. „Am văzut care sunt diferenţele dintre Seria A şi Liga 1, sunt două campionate complet diferite. Am înţeles repede asta, dar încerc să mă acomodez ca să intru pe teren şi s-mi demonstrz calităţile. Sunt câteva zile de când am venit aici, încerc să intru în ritmul echipei, nu ştiu dacă voi juca şi în meciul următor”, a mai conchis Dennis Man, noul jucător al Parmei. 

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie a 

viewscnt
Articole similare