Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Parma - AC Milan 1-3. ”Diavolii” câştigă din nou în deplasare, într-un meci în care Man a fost titular la Parma, iar Ibrahimovic a fost eliminat

VIDEO Parma - AC Milan 1-3. ”Diavolii” câştigă din nou în deplasare, într-un meci în care Man a fost titular la Parma, iar Ibrahimovic a fost eliminat

Serie A

Comentarii

Cu Dennis Man titular, FC Parma a pierdut acasă (1-2) cu AC Milan. Rebic şi Kessie au marcat pentru milanezi în prima repriză, Leao în cea de-a doua, în timp ce Gagliolo a punctat pentru gazde.

PARMA - MILAN 1-3

(Gagliolo 65 / Rebic 9, Kessie 44, Leao 94)

Echipele de start:

  • Parma: Luigi Sepe - Conti, Bani, Gagliolo, Pezzella - Kucka, Hernani, Kurtic - Man, Pelle, Gervinho
  • AC Milan: Donnarumma - Kalulu, Kjaer, Tomori, Theo - Bennacer, Kessie - Saelemaekeres, Calhanoglu, Ante Rebic - Zlatan Ibrahimovic

Min 94 (1-3) Gol pentru AC Milan. Leao marchează pe contraatac

Min 83. Şutul lui Kucka trece peste poarta lui Donnarumma

Min 77. Acţiune frumoasă a lui Dennis Man, care nu poate fi oprit decât prin fault de Theo

Min 71. Milan operează două modificări. Intră în teren Diego Dalot şi Meite. Au ieşit Saelemaekers şi Bennacer

Min 65. (1-2) Gol marcat de formaţia gazdă. Fundaşul central Gagliolo apare la finalizare şi înscrie din pasa lui Kucka

Min 60. Cartonaş roşu direct pentru Zlatan Ibrahimovic

Min 50. Ocazie Parma! Conti, cu capul nu reuşeşte să-l învingă pe Donnarumma. Apoi Kucka trimite din foarfecă, peste poartă.

Min 48. Moment superb al lui Dennis Man în faţa lui Ibrahimovic

Min 46. Cornelius este trimis la pauză în teren în formaţia gazdă. Parma are doi atacanţi de careu în acest moment

Pauză

Min 44. (0-2) Combinaţie reuşită a lui AC Milan, Theo Hernandez pasează decisiv, iar Kessie trage pe jos şi îl învinge pe Luigi Sepe

Min 38. Cartonaş galben pentru Gagliolo de la Parma. Va lipsi în etapa viitoare

Min 37. Lovitură liberă pentru Milan. Calhanoglu centrează, Ibrahimovic se înalţă superb peste Hernani, dar trimite cu capul, peste poartă.

Min 35. Fără ocazii importante în partida Parma - Milan. Se joacă de 35 de minute, iar oaspeţii conduc cu 1-0, după golul lui Rebic, din minutul 8.

Min 32. Centrare bună a lui Pezzella din partea stângă, dar reluarea lui Graziano Pelle, cu capul, este defectuoasă

Min 30. A dispărut ritmul alert din primele minute. Parma pare să aibă acum iniţiativa, în timp ce Milan se apără exact. 

Min 25. Până acum, Dennis Man joacă cu predilecţie în banda dreaptă, acolo unde are un duel interesant cu Theo Hernandez, unul dintre cei mai buni jucător de bandă din Serie A

Min 23. Cartonaş galben pentru Calhanoglu, după o intrare la Kurtic.

Min 20. După primele 20 de minute ale meciului, oaspeţii au o posesie superioară (60%), au şutat de trei ori la poartă şi de două ori pe spaţiul porţii lui Sepe.

Min 10. Mattia Bani de la gazde încasează un cartonaş galben pentru henţ

Min 9. (0-1) AC Milan marchează primul gol al meciului. Începutul bun de repriză se concretizează cu reuşita lui Ante Rebic, din pasa lui Ibrahimovic.

Min 1. Start în partida de pe Ennio Tardini


AC Milan ocupă locul doi înainte de această rundă, la 11 puncte în spatele liderului, Internazionale Milano. Elevii lui Stefano Pioli au oţinut 18 victorii în acest sezon de campionat şi au suferit doar cinci înfrângeri.

Parma este penultima şi are mare nevoie de victorie. Formaţia lui Man şi Mihăilă are 20 de puncte, cu patru mai puţine decât Torino, ocupanta locului 17. Deasupra sa se află Cagliari, locul 18, cu 22 de puncte. Crotone este ultima clasată cu 15 puncte.

În deplasare, AC Milan a pierdut o singură dată şi a remizat, de asemenea, o singură dată, câştigând 12 din cele 14 meciuri disputate departe de San Siro.

FC Parma are doar două victorii pe Ennio Tardini şi a fost învinsă de opt ori. În total, a adunat 11 puncte din meciurile disputate ”acasă”, încasând în total 24 de goluri în 15 meciuri.

Partida FC Parma - AC Milan se joacă sâmbătă, de la ora 19:00, şi va fi transmisă în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: manparmaac milan 

viewscnt
Articole similare