Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Parma - Chievo 1-1. Oaspeţii încă aşteaptă prima victorie a sezonului după 15 etape! Gol fabulos reuşit de Bruno Alves la 37 de ani

VIDEO | Parma - Chievo 1-1. Oaspeţii încă aşteaptă prima victorie a sezonului după 15 etape! Gol fabulos reuşit de Bruno Alves la 37 de ani

Serie A

Comentarii

Parma a remizat în confruntarea disputată pe teren propriu cu Chievo, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa 15 din Serie A.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 47, prin Stepinski, însă Parma a revenit rapid pe tabelă, graţie execuţiei senzaţionale reuşită de Bruno Alves din lovitură liberă (53).

Parma ocupă locul 10 după 15 etape, cu 21 de puncte, în timp ce Chievo rămâne ultima în Serie A, cu doar trei puncte după. Trupa din Verona a început campionatul cu -3 puncte şi nu a cunoscut încă gustul victoriei, înregistrând şase remize, dintre care patru în ultimele patru runde.

Parma - Chievo 1-1 (B. Alves 53 / Stepinski 47)


Parma este una dintre surprizele plăcute din acest sezon de Serie A. Nou-promovata este la jumătatea clasamentului, cu 20 de puncte şi a produs unul dintre şocurile actualei stagiuni, când a învins-o pe Inter Milano. Echipa din Emilia-Romagna era să dea din nou lovitura pe San Siro etapa trecută, atunci când a condus-o pe AC Milan. Din nefericire pentru ei, elevii lui Gattuso au întors scorul şi au câştigat în cele din urmă cu 2-1. 

  • LIVE VIDEO | Parma - Chievo se joacă de la 16:00 exclusiv online

În schimb, Chievo este "lanterna roşie" şi are doar două puncte în clasament, în condiţiile în care au pornit cu un handicap de trei puncte. Este singura echipă din Serie A fără victorie în acest sezon şi după cum se prezintă situaţia lor în acest momente, sunt şanse mari ca oraşul Verona să nu aibă nicio reprezentată în primul eşalon fotbalistic din Italia. 

Afla mai multe despre: parmachievoserie a 

viewscnt
Articole similare