Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Parma - Genoa 1-2, în Serie A! Echipa românilor a pierdut după ce a condus. Dennis Man, două ocazii mari de gol. Mihăilă a început ca rezervă

VIDEO Parma - Genoa 1-2, în Serie A! Echipa românilor a pierdut după ce a condus. Dennis Man, două ocazii mari de gol. Mihăilă a început ca rezervă

Serie A

Comentarii

Parma a pierdut pe teren propriu cu 2-1 în faţa lui Genoa. Echipa condusă de D'Aversa a condus cu 1-0, prin reuşita superbă a lui Pelle, dar a fost întoarsă în repriza secundă.

  • Dennis Man a fost titular şi a fost aproape de a marca în două rânduri. 
  • Valentin Mihăilă a fost introdus în repriza secundă şi nu s-a evidenţiat. 
  • În urma acestui rezultat, situaţia Parmei se complică. Parma rămâne pe penultimul loc în Serie A, cu 19 puncte, în timp ce Genoa a urcat pe 13, cu 31 de puncte. Echipa lui Man şi Mihăilă e la patru puncte de salvarea de la retrogradare. 
  • VIDEO Parma - Genoa 1-2 (Pelle 16 / Scamacca 50, 69), Telekom Sport 2

  • Parma: Sepe - Conti, Bani, Osorio, Pezzella - Kurtic, Brugman, Kucka - Dennis Man, Pelle, Karamoh
  • Rezerve: Colombi, Gagliolo, Grassi, Laurini, Zirkzee, Cyprien, Bruno Alves, Hernani, Mihăilă, Dierckx, Brunetta, Busi. 
  • Genoa: Perin - Masiello, Radovanovic, Criscito - Zappacosta, Zajc, Badelj, Strootman, Czyborra  - Shomurodov, Destro
  • Rezerve: Behrami, Biraschim, Ghiglione, Goldaniga, Marchetti, Melegoni, Paleari, Pandev, Pjaca, Rovella, Scamacca, Zapata

Rezumat video Parma - Genoa 1-2. Ce au făcut Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Min. 90+5 Finalul meciului. 

Min. 80 Dennis Man are o nouă ocazie. Atacantul lateral al Parmei a reluat cu capul după o centrare, dar mingea s-a dus pe mijlocul porţii, iar Perin a reţinut. 

Min. 69 GOOOL Genoa! Acelaşi Scamacca a marcat. Atacantul a tras superb de la 25 de metri şi a făcut 2-1. 

Min. 64 Schimbare la Parma! Mihăilă intră pe teren în locul lui Karamoh.

Min. 50 GOOOL Genoa! Parma e egalată. Zappacosta centrează în mijlocul careului, iar Scamacca trimite mingea în poartă. 

Min. 46 Parma, ce ocazie! Kucka apare la a doua bară la o centrare şi, dintr-o poziţie ideală, din doar câţiva metri, reia cu capul peste poartă. 

Min. 16 GOOOL Parma! Kucka recentrează cu capul până la Pelle, care preia cu pieptul şi marchează spectaculos. 

Min. 10 Dennis Man a fost aproape de a deschide scorul. Fostul fotbalist de la FCSB a pătruns în careu, a tras plasat, dar mingea a fost trimisă slab. 

Min. 1 A început meciul. 

Mai mult, Genoa este una dintre formaţiile modeste din Serie A în meciurile din deplasare. În ianuarie, formaţia genoveză a câştigat abia al doilea meci pe teren străin în acest sezon şi a făcut-o contra lui Crotone, ultima clasată şi de departe, cea mai slabă formaţie din Serie A în actuala stagiune.

Echipa antrenată de Davide Ballardini nu poate conta pentru acest meci pe serviciile lui Luca Pellegrini, talentatul fundaş împrumutat de la Juventus Torino. Parma îl are pe Caviglia accidentat şi automat indisponibil pentru partida de pe Stadio Ennio Tardini.

  • LIVE VIDEO Parma - Genoa, de la 21:45, Telekom Sport

Presa italiană crede că Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor evolua ca titulari în acest duel, mai ales după prestaţia bună pe care cei doi au avut etapa trecută. Parma a câştigat cu AS Roma (scor 2-0), iar românii au creat primul gol: centrare Man, gol Mihăilă. O victorie contra celor de la Genoa o poate urca pe Parma la borna 22 (puncte), situaţie în care ar egala echipa unui alt român, Cagliari, ocupanta locului 18 în Serie A.

Partida Parma - Genoa se joacă vineri, de la ora 21:45 şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport.

Afla mai multe despre: parmagenoamihăilăman 

viewscnt
Articole similare