Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Parma - Lazio 0-1. Caicedo aduce victoria pentru oaspeţi, într-un meci în care nici Ştefan Radu, nici Ionuţ Radu nu au evoluat

VIDEO Parma - Lazio 0-1. Caicedo aduce victoria pentru oaspeţi, într-un meci în care nici Ştefan Radu, nici Ionuţ Radu nu au evoluat

Serie A

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Lazio s-a impus cu 1-0 pe terenul Parmei. Ştefan Radu (suspendat) şi Ionuţ Radu (rezervă) nu au evoluat.

Duelul românilor din Serie A s-a disputat fără români. Ionuţ Radu a fost din nou rezervă la parma, îîn timp ce Ştefan Radu a lipsit din cauza cumului de cartonaşe galbene. Lazio s-a impus la limită, graţie lui Caicedo.

Ecuadorianul a înscris pentru a opta oară în acest sezon, iar biancocelestii s-au apropiat la un singur punct de Juventus.

LIVE PARMA - LAZIO 0-1 (Caicedo 40)

Min 40. GOL Lazio! Felipe Caicedo deschide scorul pentru oaspeţi după ce reia din interiorul careului.

Min 1. În ciuda faptului că presa din Italia îl dădea ca titular în partida cu Lazio, Ionuţ Andrei Radu este şi astăzi, doar rezerva lui Colombi


Cu două înfrângeri în ultimele 5 meciuri disputate în Serie A, Parma stă pe un confortabil loc 8 înainte de acest duele. Lazio este una dintre echipele la mare modă în fotbalul european. Stilul efervescent al echipei lui Inzaghi şi prestaţiile excelente din ultima vreme au transformat gruparea romană într-o posibilă candidată la Scudetto. Lazio e pe locul 3, la 4 puncte de liderul Juventus, după ce nu a reuşit să treacă de Verona pe teren propriu în etapa trecută, scor 0-0.

  • LIVE VIDEO Parma - Lazio, duminică de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 2

Principalul pericol pentru poarta care foarte posibil va fi apărată de românul Radu este Ciro Immobile, golgeterul Europei cu 25 de goluri maracte.

Trei jucători are FC Parma indisponibili pentru acest meci. Este vorba despre danezul Cornelius (principalul marcator al Parmei) şi despre accidentaţii Inglese şi Scozzarella. De asemenea sunt şanse mici ca portarul Luigi Sepe şi foarte interesanti Dejan Kulusevski să fie recuperaţi până la ora meciului.

De partea cealălaltă, Lazio Roma, poate cea mai în formă echipă din Serie A în acest moment nu va putea conta pe serviciile lui Correa (accidentat la gambă, 6 reuşite în actuala stagiune), dar nici pe suspendaţii Ştefan Radu şi Sergej Milinkovic Savic. Trei piese grele pentru echipa lui Simone Inzaghi, care va trebui sa acopere golurile lipsă de pe banca de rezerve.

Ultima confruntare directă dintre cele două echipe a avut loc în septembrie anul trecut, iar Lazio s-a impus cu scorul de 2-0. De altfel, Parma nu a mai câştigat contra romanilor din martie 2012, când se impunea cu scorul de 3-1 pe Ennio Tardini în etapa a 30-a din Serie A. Floccari marca atunci o "dopietta" pentru romani, într-un meci in care Ştefan Radu evolua ca titular pentru Lazio Roma. A fost de altfel şi ultima victorie "acasă" a parmegianilor contra echipei laziale.

  • LIVE VIDEO Parma - Lazio, duminică de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 2

În tricoul Parmei şi-ar putea face debutul oficial şi portarul român, Ionuţ Andrei Radu, împrumutat de Parma de la Inter Milano, după experienţa Genoa. În etapa trecută, între buturile Parmei s-a aflat portarul Colombi: "Sunt întotdeauna pregătit. Muncesc din greu pentru a-l convinge pe antrenor, pot ajuta. Cu Lazio va fi un meci în care cine îşi va dori mai mult va câştiga, e printre cele mai bune echipe din campionat. Trebuie să fim uniţi ca şi grup” a mărturisit portarul român, înainte de acest meci.

Ştefan Radu nu va evolua în acest duel, dar merită remarcat faptul că în debutul sezonului, fundaşul român a marcat în poarta lui Ionuţ Radu în partida Lazio - Genoa, 4-0, pe Olimpico.

Formaţii probabile:

  • Parma (4-3-3): Radu; Darmian, Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo; Hernani, Brugman, Barillà; Caprari, Kucka, Kurtic. Antrenor D'Aversa
  • Lazio (3-5-2): Strakosha; Patric, Luiz Felipe, Acerbi; Lazzari, Parolo, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Immobile, Caicedo. Antrenor: Simone Inzaghi

Afla mai multe despre: parmalazioserie aionuţ raduştefan radu 

viewscnt
Articole similare