Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pas greşit pentru campioana SCM Râmnicu Vâlcea, la Buzău, în Liga Florilor. Florentin Pera: "Le-am făcut cadou un punct"

VIDEO | Pas greşit pentru campioana SCM Râmnicu Vâlcea, la Buzău, în Liga Florilor. Florentin Pera: "Le-am făcut cadou un punct"

Handbal

Comentarii

SCM Râmnicu Vâlcea, campioana en titre, a terminat la egalitate cu SCM Gloria Buzău, 26-26 (14-12), duminică, în deplasare, în primul său meci din noul an, o partidă restantă din etapa a 10-a a Ligii Naţional de handbal feminin.

Echilibrul a caracterizat cea mai mare parte a meciului, dar vâlcencele s-au aflat mai mult la conducere în prima parte, intrând la pauză cu un avantaj de două goluri. În debutul părţii secunde, campioana s-a desprins la patru goluri, 16-12, dar Gloria a egalat în min. 45, 21-21. Gazdele chiar au condus la un gol pe final de meci, cu 25-24 (55), apoi oaspetele au avut 26-25, Gloria a egalat în min. 59, 26-26, dar până la final nu s-a mai marcat.

Kristina Liscevic a marcat 8 goluri pentru echipa din Râmnicu Vâlcea, Alicia Fernandez Fraga şi Ann Grete Osterballe Norgaard, câte 4, Asma Elghaoui 3, Jelena Trifunovic 2, Marta Lopez Herrero 2 , Mireya Gonzalez Alvarez 1, Samara Da Silva Vieira 1, Cristina Florica 1. Pentru Gloria au înscris Raluca Petruş 5 goluri, Ana Maria Iuganu 5, Andreea Rotaru 5, Alina Ilie 4, Alexandra Subţirică-Iovănescu 4, Oana Apetrei 2, Carmen Stoleru 1.

"Buzău este o echipă bună, dar cred că astăzi le-am făcut cadou un punct. Nu ajută pe nimeni. Nici pe noi, nici pe ei. E ca o înfrângere pentru ambele echipe, noi am plătit tribut ratărilor, am ratat enorm în situaţii 1 la 1. Am avut avantaj, nu am gestionat avantajul avut, am ratat mult prea mult şi în repriza a doua nici poarta nu a reuşit să ne mai ajute.Am primit prea multe goluri pe jocul cu pivotul, bineînţeles Samara Da Silva nu s-a antrenat deloc, are probleme medicale, am folosit-o ulterior, din păcate am luat prea multe goluri, 26 pentru nivelul nostru. Suntem o echipă la care eu am pretenţia să jucăm mai bine faza de apărare, mai compacţi, mai atenţi, mai concentraţi, însă cred că le-am făcut cadou un punct.Mă aşteptam să fie un început greu pentru noi pentru că am avut jucătoarele plecate în care să punem la punct aceste detalii, s-a simţit acest lucru la omogenizare. Trebuie să mergem înainte, până la urmă meciul de la Bucureşti va decide cu adevărat campioana. Noi am plecat la drum cu obiectiv 1-3, dar cu siguranţă nu cedăm lupta şi facem tot ce depinde de noi pentru a câştiga meciurile pe care le mai avem până la Bucureşti şi acolo să ne mobilizăm şi să jucăm la adevarata noastră valoare", a declarat Florentin Pera, antrenorul celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, la finalul partidei de la Buzău.

"Egalul acesta trebuie privit ca un punct câştigat cu campioana României. Ne-am ridicat la nivelul acestei valoroase echipe şi e un câştig în primul rând echipa. Au arătat caracter, atitudine, ceea ce le-am cerut şi aşa cum le-am spus la început, azi indiferent cine e în faţa lor, nu există momente de inferioritate, trebuie să joace cu personalitatea pe care o cunosc şi au reuşit să treacă peste orice moment dificil. Titlul se va juca până în ultimul meci, fiecare echipă are şansa ei", a declarat şi Ovidiu Mihăilă, antrenorul celor de la Gloria Buzău.
 

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare