Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pas greşit pentru Rapid, în Liga a 3-a. A remizat cu Afumaţi, dar rămâne favorită la promovare

VIDEO | Pas greşit pentru Rapid, în Liga a 3-a. A remizat cu Afumaţi, dar rămâne favorită la promovare

Fotbal intern

Comentarii

Pas greşit pentru Rapid în Liga a 3-a. Echipa lui Daniel Pancu a înregistrat a treia remiză din acest sezon după ce nu a reuşit să câştige meciul de la Afumaţi.

Într-un meci jucat în deplasare, Rapid a început greu meciul, primind gol în minutul 10. Golul egalizator a venit abia după pauză, fiind reuşit de Vlada în minutul 69. 

"Am suferit în prima repriză. Am intrat relaxaţi, lucru care nu mi-l doream. Le-am atras atenţia toată săptămâna, dar asta e. La fotbal nu poţi să îi controlezi pe toţi. 0.46 Am primit un gol dintr-o fază fixă, puteau să facă şi 2-0, au avut două contraatacuri foarte periculoase. La fel şi noi am dus câteva mingii prin faţa porţii, dar am fost lipsiţi de agresivitate, agresivitatea pozitivă pentru a băga mingea în poartă. A doua repriză s-a jucat la o singură fotbal. Sunt total mulţumit de ce s-a întâmplat în a doua repriză. Mai erau unii care contestau calitatea jocului nostru, chiar dacă noi câştigam meciurile. Acum nu am câştigat meciul, dar sunt total mulţumit de ce s-a întâmplat şi ce am văzut a doua repriză pe teren", a spus Daniel Pancu după meci. 

În urma acestui rezultat Rapid rămâne pe primul loc, cu 57 de puncte, la cinci de locul doi, ocupat de Unirea Slobozia. 

Afla mai multe despre: rapidliga a 3-a 

viewscnt
Articole similare