Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pas uriaş pentru Mihai Neşu, la 10 ani de la accidentul care i-a schimbat viaţa! "Mănâncă singur. Independenţa primită e importantă"

VIDEO | Pas uriaş pentru Mihai Neşu, la 10 ani de la accidentul care i-a schimbat viaţa! "Mănâncă singur. Independenţa primită e importantă"

Special

Comentarii

Mihai Neşu a făcut un pas mare, în procesul de recuperare, pe care-l urmează.

VIDEO | Imaginile care arată progresul lui Mihai Neşu

Conform fundaţiei sale, Mihai Neşu a reuşit să facă un pas important, după 10 ani de la accidentul, care l-a lăsat paralizat: "BUCURIE MARE! Mihai Neşu mănâncă singur cina la aproape 10 ani după accident! 

După cum observaţi Mihai este ajutat de nişte ustensile speciale dar independenţa primită astfel e foarte importantă! 

Slavă lui Dumnezeu!", se arată în mesajul transmis de Mihai Nesu Foundation.

Luna aprilie a anului 2010 a fost una tristă pentru fotbalul românesc, dar şi cel olandez. Fundaşul stânga român, Mihai Neşu, a ratat o aterizare la antrenamentul echipei sale olandeze, Utrecht, iar după cădere verdictul a fost crunt: ruptură a vertebrei cervicale - paralizie pe viaţă.

Mihai Neşu avea 28 de ani în momentul accidentării şi a fost obligat să pună capăt carierei de fotbalist. În acest moment, Neşu coordonează o fundaţie umanitară care ajută copiii cu dizabilităţi locotorii din România, şi le asigură aceştia tot necesarul.

 

Afla mai multe despre: mihai nesu 

viewscnt
Articole similare