Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Pas uriaş pentru Mihai Neşu, la 10 ani de la accidentul care i-a schimbat viaţa! "Mănâncă singur. Independenţa primită e importantă"

VIDEO | Pas uriaş pentru Mihai Neşu, la 10 ani de la accidentul care i-a schimbat viaţa! "Mănâncă singur. Independenţa primită e importantă"

Special

Comentarii

Mihai Neşu a făcut un pas mare, în procesul de recuperare, pe care-l urmează.

VIDEO | Imaginile care arată progresul lui Mihai Neşu

Conform fundaţiei sale, Mihai Neşu a reuşit să facă un pas important, după 10 ani de la accidentul, care l-a lăsat paralizat: "BUCURIE MARE! Mihai Neşu mănâncă singur cina la aproape 10 ani după accident! 

După cum observaţi Mihai este ajutat de nişte ustensile speciale dar independenţa primită astfel e foarte importantă! 

Slavă lui Dumnezeu!", se arată în mesajul transmis de Mihai Nesu Foundation.

Luna aprilie a anului 2010 a fost una tristă pentru fotbalul românesc, dar şi cel olandez. Fundaşul stânga român, Mihai Neşu, a ratat o aterizare la antrenamentul echipei sale olandeze, Utrecht, iar după cădere verdictul a fost crunt: ruptură a vertebrei cervicale - paralizie pe viaţă.

Mihai Neşu avea 28 de ani în momentul accidentării şi a fost obligat să pună capăt carierei de fotbalist. În acest moment, Neşu coordonează o fundaţie umanitară care ajută copiii cu dizabilităţi locotorii din România, şi le asigură aceştia tot necesarul.

 

viewscnt
Articole similare
FOTO Cat de mult sufera Raluca Zenga dupa divortul anuntat de Walter: "Am mintea...