Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Paşcanu, despre moartea patronului: ”A fost foarte urât!” Ce i-au spus colegii de la Leicester despre Vichai Srivaddhanaprabha

VIDEO | Paşcanu, despre moartea patronului: ”A fost foarte urât!” Ce i-au spus colegii de la Leicester despre Vichai Srivaddhanaprabha

Stranieri

Comentarii

Alexandru Paşcanu a trăit din interior moartea lui Vichai Srivaddhanaprabha, patronul lui Leicester, care a fost victima unui accident de elicopter. Fundaşul lui Leicester spune că au fost momente cumplite atunci când a aflat vestea.

În urmă cu două săptămâni, fotbalul mondial a fost zguduit de vestea că patronul lui Leicester a murit după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit în parcarea stadionului. Fundaş la Leicester, Paşcanu spune că abia a doua zi a aflat despre tragedie, iar vestea a răvăşit clubul. Internaţionalul român susţine că Vichai Srivaddhanaprabha era foarte apreciat atât în oraş, cât şi în cadrul clubului, datorită generozităţii sale:

”A fost foarte urât. Chiar în primele zile, după ce s-a întâmplat, nici noi nu ştiam ce s-a întâmplat şi cum să reacţionăm. Iar în prima săptămână au fost lucrurile mai ciudate. Acum începem să ne intrăm înapoi în ritm, dar a fost ceva foarte neplăcut. (n.r. întrebat când au aflat despre tragedie, deoarece informaţia a fost confirmată abia a doua zi) Când a apărut în presă, atunci am aflat şi noi. Nu ne-a spus nimeni nimic înainte. A făcut lucruri fenomenale nu numai pentru Leicester, ci şi pentru oraş. Dădea foarte mulţi bani la spitale, la şcoli şi a ajutat foarte mult comunitatea ca să devină oraşul ăsta ca o adevărată familie.

A fost un şoc mare că s-a întâmplat lucrul ăsta şi ceva foarte urât. (n.r. ce amintiri are cu patronul) Nu prea am multe amintiri. Doar ce pot să spun e că, din ce mi-au spus colegii care au vorbit cu el, că era un om foarte darnic şi foarte de treabă”, a declarat Alex Paşcanu.

Afla mai multe despre: leicesteralexandru pascanuvichai srivaddhanaprabha 

viewscnt
Articole similare