Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Paşcanu, după ce a salvat-o pe FC Voluntari în minutul 90: "Cel mai important e că am scos un egal"

VIDEO | Paşcanu, după ce a salvat-o pe FC Voluntari în minutul 90: "Cel mai important e că am scos un egal"

FC Voluntari

Comentarii

Hermannstadt a fost aproape de o victorie extrem de importantă pe terenul celor de la FC Voluntari, însă Paşcanu a egalat pentru ilfoveni în minutul 90, după ce Viera deschisese scorul.

"Asta e cel mai important, că am reuşit să scoatem un egal. Noi ne-am dorit victoria, dar e ok şi un egal la cum s-a jucat şi mai ales că am fost conduşi. Sper să avem cât mai multe victorii, că degeaba dau eu goluri dacă nu câştigăm. Nu contează cine dă golurile, toţi trebuie să tragem în acelaşi sens şi să încercăm să câştigăm cât mai multe meciuri, să ne salvăm.

Cred că încet, încet începe să ne iasă mai bine. La început nu prea ne ieşea jocul, dar am avut rezultate. Dar acum începe să ne iasă şi jocul şi sperăm să continuăm aşa şi să vină şi rezultatele. Sunt cinci sau şase echipe care ar putea să intre în această luptă pentru retrogradare, după două etape. Nimeni nu e salvat până nu... Matematic până nu eşti salvat, tot eşti în luptă. Sunt multe echipe care se bat să se salveze" , a declarat Alexandru Paşcanu.

"Eu zic că sunt două puncte pierdute, la câte ocazii am avut şi la cum s-a jucat meciul. După părerea mea, sunt două puncte pierdute. Dar până la urmă este bun şi un punct, uşor, uşor sperăm să ieşim din zona periculoasă.

Ce puteam să jucăm pe suprafaţa asta? Nu se putea face un joc elaborat, cu pase. Am încercat să jucăm simplu, să venim cu foarte multe centrări şi cred că am avut foarte multe ocazii. Este trist şi că nu vin spectatori, dar cred că suntem mai în siguranţă aşa. Dacă aşa s-a hotărât, este o decizie foarte bună. Nu avem ce să facem, trebuie să o respectăm. Fiecărui om îi este teamă. Şi nouă ne este teamă, virusul acesta afectează întreaga civilizaţie" , a spus Adrian Bălan.

Afla mai multe despre: pascanuvoluntari 

viewscnt
Articole similare