Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Paşcanu înaintea ultimelor teste pentru Euro: "Suntem puternici" Ce spune despre o posibilă venire la FCSB

VIDEO | Paşcanu înaintea ultimelor teste pentru Euro: "Suntem puternici" Ce spune despre o posibilă venire la FCSB

Echipa națională

Comentarii

Alex Paşcanu abia aşteaptă să joace la CE din vară, când România se va bate cu super puterile Europei. Până atunci, fotbaliştii lui Rădoi au parte de două amicale împotriva unor echipe participantele la turneul final, Spania şi Danemarca.

Naţionala de tineret va juca ambele partida de pregătire în Spania, 
 
"Sunt ultimele meciuri amicale înainte de turneul final şi sunt foarte importante. Avem şansa să ne practicăm jocul şi mai bine şi să vedem la ce stadiu suntem înainte de turneul final. E foarte ok să avem adversari tari, pentru că o să mergem în Italia şi acolo avem adversari foarte puternici. Nu avem adversari uşori, aşa că e foarte bine să jucăm meciurile astea două. Simţim că suntem buni, suntem puternici, avem o echipă bună şi simţim că putem să facem un campionat bun" a spus fundaşul lui Leicester. 
 
Paşcanu a dezvăluit care va fi strategia sa în perioada următoare. În această iarnă s-a vorbit de un interes al roş-albaştrilor pentru el. 
 
"M-am gândit, dar într-un final am decis să stau acolo în următoarele şase luni, până în vară. Şi din vară să fac următorul pas. La orice club la care mă voi duce, va fi o provocare mare. O să fie un pas important. Dar mie îmi plac provocările. La orice club mă duc, sau dacă rămân la Leicester, sunt gata de orice provocare" anunţă fotbalistul de 20 de ani. 

Afla mai multe despre: paşcanuromânia u21fcsbce 

viewscnt
Articole similare