Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pasiune în galben şi albastru! Totul despre Fan Club Fenerbahce România şi cât de respectat e Hagi, deşi a jucat pentru rivali

VIDEO | Pasiune în galben şi albastru! Totul despre Fan Club Fenerbahce România şi cât de respectat e Hagi, deşi a jucat pentru rivali

EURO

Comentarii

Aproape 200 de membri sunt în Fan Club Fenerbache, dar de multe ori, la partidele importante, se strâng mult mai mulţi. Locaţia în care se întâlnesc este una selectă, iar suporterii au la dispoziţie, terasa, sala de şedinţe, dar şi un restaurant.

Asociatia care administreaza fan-clubul a fost înfiinţată în 2001 de cei care trăiesc departe de Turcia, dar care au sânge galben-albastru.  

  • Nu rata emisiunea Euro Center, în fiecare săptămână, luni şi marţi, de la 17:30, Telekom Sport 3.

Românii care au jucat pentru Fenerbahce nu au fost uitaţi, chiar dacă au trecut mulţi ani de atunci.

Tot un român a fost şi cel mai de temut adversar din istoria Fenerului. Calitatea lui Hagi însă a înclinat balanţa. Respectul fanilor este mai presus decât orice suprarare pe care le-a produs-o decarul Galatei de-a lungul timpului.



Departe de ţara lor, fanii lui Fener din România sunt supăraţi pentru sezonul slab al echipei şi au o singură dorinţă pentru finalul anului: Mircea Lucescu antrenor!

Afla mai multe despre: euro centerfenerbahcefani fener 

viewscnt
Articole similare