Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO: Patrice Evra a dat verdictul şi a dezvăluit cine va câştiga EURO! "Ultima dată când a reuşit ceva, dinozaurii încă trăiau!"

VIDEO: Patrice Evra a dat verdictul şi a dezvăluit cine va câştiga EURO! "Ultima dată când a reuşit ceva, dinozaurii încă trăiau!"

EURO 2020

Comentarii

Fostul fundaş de la Manchester United şi-a obişnuit fanii cu videoclipurile amuzante pe care le postează în mediul online.

Fostul fundaş francez şi-a ales o favorită la EURO dintre echipele care au rămas în semifinale. Franţa a fost eliminată chiar pe Arena Naţională, în optimi, de către Elveţia, în urma executării loviturilor de la 11 metri. Mbappe a ratat penalty-ul decisiv, iar naţională pe care a reprezentat-o Evra a fost eliminată de la turneul final. 

"Ultima dată când a câştigat ceva, dinozaurii încă trăiau!"

Evra a postat pe reţelele de socializare un videoclip în care îmbracă tricoul naţionalei Angliei, căruia i-a adăugat şi o descriere amuzantă. "Ultima dată când Anglia a câştigat ceva, dinozaurii încă trăiau."

Evra este una dintre legendele lui Manchester United, club unde a evoluat în perioada 2006-2014. Francezul a jucat 397 de meciuri pentru englezi, a marcat 10 goluri şi a oferit 40 de pase decisive. De asemenea, el a câştigat alături de United un trofeu UEFA Champions League şi 5 trofee Premier League.  

Afla mai multe despre: evra-anglia-manchester united 

viewscnt
Articole similare