Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Patricia Vizitiu sare în apărarea lui Tomas Ryde: ”Când a luat locul 3 la Mondial şi când a calificat echipa la Olimpiadă a fost bun?”

 VIDEO Patricia Vizitiu sare în apărarea lui Tomas Ryde: ”Când a luat locul 3 la Mondial şi când a calificat echipa la Olimpiadă a fost bun?”

Handbal

Comentarii

Patricia Vizitiu a sărit în apărarea antrenorului Tomas Ryde după eşecul de la Campionatul Mondial din Japonia

Naţionala României a încheiat cu zero puncte grupa principală de la Campionatul Mondial, după ce a suferit cea mai drastică înfrângere de la turneul final în faţa celui mai facil adversar din grupă. Japonia ne-a învins categoric, scor 37-20, într-un meci în care România a doborât mai multe recorduri negative.

”Am avut o prestaţie destul de slabă la această competiţie. Cred şi simt că nu asta a fost valoarea noastră.  Dar din păcate tabela mă contrazice. Nu este normal să se dea în antrenori, până la urmă că, cu acest cuplu de antrenori, am luat o medalie la Campionatul Mondial, ne-am calificat la olimpiadă. România merită să fie la un turneu preolimpic datorită rezultatelor din anii trecuţi” a subliniat şi Patricia Vizitiu după meci.

Handbalista noastră crede că atât ea, cât şi colegele sale, trebuie să înveţe din aceste erori comise în Japonia: ”Nu trebuie să trăim din ce a fost acum, din contră. Trebuie să învăţăm din ce am greşit, să le punem cap la cap şi să mergem mai departe.  Eu felicit această echipă, mă bucur din suflet că am revenit şi sunt sigură că România va arăta cu totul altceva”

Schimbarea antrenorului nu este o variantă în opinia Patricei. Mai mult, ea l-a apărat pe Tomas Ryde la finalul partidei cu Japonia: ”Am o întrebare. Dar când a luat locul 3 la Mondial şi când a calificat echipa la Olimpiadă a fost bun? E normal. Întotdeauna aşa a fost în România. Nu este normal să se dea în antrenori, până la urmă că, cu acest cuplu de antrenori, am luat o medalie la Campionatul Mondial, ne-am calificat la olimpiadă” a mai spus Vizitiu.

Afla mai multe despre: patricia vizitiuryde 

viewscnt
Articole similare