Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Patrick Petre e peste mulţi din Liga I. S-a exagerat enorm". Ce au declarat Florentin Petre şi Grigoraş după Oţelul - Brăila 1-1

VIDEO | "Patrick Petre e peste mulţi din Liga I. S-a exagerat enorm". Ce au declarat Florentin Petre şi Grigoraş după Oţelul - Brăila 1-1

Fotbal intern

Comentarii

Oţelul Galaţi şi Dacia Unirea Brăila au remizat, scor 1-1, în meciul tur al barajului de promovare în Liga a II-a.

"Am făcut o primă repriză bună, puteam să mai marcăm, dar pe faza defensivă am primit un gol extrem de uşor. Am pierdut doi jucători extrem de importanţi în această săptămână, doi jucători de bază din defensivă.

În rest, a fost o atitudine bună a jucătorilor, îi felicit şi pe adversari, mai e un joc şi încă am speranţe. Formăm un grup unit şi sper să îmi revină şi jucătorii care au fost indisponibili.

E o plăcere să joci cu spectatori, am experienţă, am trăit multe momente frumoase. E clar că e un alt sentiment, suporterii dau o motivaţie în plus echipei şi asta ne ajută enorm" , a spus Petre Grigoraş.

"A fost un spectacol foarte frumos oferit de două echipe cu tradiţie din fotbalul românesc. A fost un fel de Steaua - Dinamo al zonei. A fost un meci frumos, cu jucători de calitate la ambele echipe, jucători care pot juca fără probleme în Liga I. Se vede că au experienţă, pentru că au dat un ritm bun jocului.

Ne aşteaptă acum un meci foarte frumos săptămâna viitoare, cu o încărcătură foarte mare şi pot spune că se poate întâmpla orice. Mă bucur că au revenit suporterii pe stadioane, mi-a plăcut foarte mult atitudinea spectatorilor, ne-am cam dezobişnuit de acest lucru, dar cu siguranţă şi la noi va fi la fel de frumos precum a fost la acest meci. La noi e o tribună mai mică, dar avem inimă mare.

Patrick Petre a jucat bine şi înainte să vină la Brăila, dar când te cheamă Petre, trebuie să fii foarte atent la toate lucrurile pe care le faci în jurul tău, s-a şi exagerat foarte mult cu disciplina, dar fotbalistic este peste mulţi din Liga I fără nicio problemă" , a declarat Florentin Petre.

Afla mai multe despre: petre grigoras 

viewscnt
Articole similare