Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Patronul Parmei, mesaj direct pentru Dennis Man şi echipă după golul românului! Ce a transmis prin gestul său de pe final

VIDEO | Patronul Parmei, mesaj direct pentru Dennis Man şi echipă după golul românului! Ce a transmis prin gestul său de pe final

Serie A

Comentarii

Patronul Parmei, Kyle Krause, a făcut un gest elocvent pe finalul meciului Benevento - Parma, scor 2-2, după ce Dennis Man a reuşit să egaleze situaţia pe tabela de marcaj.

VIDEO | Patronul Parmei, mesaj pentru Dennis Man şi coechipierii lui

Parma a înregistrat doar o remiză în deplasare cu Benevento, scor 2-2, iar şansele salvării de la retrogradare continuă să scadă. Benevento a condus cu 1-0 şi 2-1, dar a fost egalată pe final de Dennis Man, unul dintre românii conduşi din teren de D'Aversa. 

Fostul fotbalist de la FCSB a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Parmei în deplasare, iar în ultimele minute ale meciului a marcat primul gol la noua echipă, printr-un şut puternic din interiorul careului. 

În timp ce Dennis Man şi coechipierii săi sărbătoreau reuşita de 2-2, patronul Parmei s-a arătat mulţumit, dar le-a transmis un mesaj. Kyle Krause le-a făcut semn să se grăbească printr-o mişcare a mâinii prin care a sugerat repunerea mingii cât mai repede în joc. Din păcate, Parma a obţinut un singur punct. 

În urma acestui rezultat, Parma a rămas pe locul 19, cu 20 de puncte, penultimul din Serie A. Torino e ultima echipă care se salvează, iar aceasta e la trei puncte în faţa Parmei, dar are şi două meciuri mai puţine. 

Patronul Parmei are planuri, chiar dacă echipa retrogradează

Dezvăluirea a fost făcută de Giovanni Becali, care a susţinut că americanul Kyle Krause va continua să investească şi dacă Parma va retrograda: "S-a întors în Italia şi investeşte foarte mulţi bani într-o echipă de Serie A cu intenţia de a o lăsa pe mâna nepoţilor lui. A spus de multe ori că nepoţii lui vor fi preşedinţii Parmei. Din punct de vedere economic, Parma nu mai are probleme. Poate antrenorii vor avea probleme în a ţine ritmul cu ambiţiile patronului. Ar trebui să se bazeze pe oameni care cunosc la perfecţie fotbalul italian", a declarat impresarul român. 

Afla mai multe despre: dennis mangol dennis mangol dennis man parmakyle krause parmapatron parma dennis man 

viewscnt
Articole similare