Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Paul Anton îi avertizează pe dinamovişti. Ce sfaturi le dă şefilor din Ştefan cel Mare: "Pentru viitor, aşa ar fi bine să facă"

VIDEO | Paul Anton îi avertizează pe dinamovişti. Ce sfaturi le dă şefilor din Ştefan cel Mare: "Pentru viitor, aşa ar fi bine să facă"
Comentarii

Dinamo a încheiat cum nu se putea mai rău anul 2018. A pierdut meciul de la Astra, scor 1-4, iar acum este pe locul 11 în clasament, la 9 puncte în spatele giurgiuvenilor, care ocupă ultimul loc de play-off.

Plecat în urmă cu un an în Rusia, Paul Anton este la curent cu tot ce se întâmplă la Dinamo şi are şi un sfat pentru oficialii clubului din Ştefan cel Mare.

"Pentru a intra în play-off, ai nevoie de o minune. Dacă nu mă înşel, este o diferenţă de 9 puncte, ceea ce mi se pare foarte greu. Să recuperezi 9 puncte în cinci etape, e foarte greu. Dinamo ca să spere pe viitor la trofee şi la titlu, are nevoie de stabilitate, în primul rând. La nivel de bancă, să nu se mai schimbe atât de des antrenorii. Antrenorul are nevoie de încredere totală şi de libertate, iar Mircea Rednic a dovedit că este un antrenor care merită acest lucru, care a reuşit să obţină performanţe extraordinare din loturi mai puţin puternice.

Nistor nu mai are nevoie de nicio descriere, eu îl cunosc foarte bine, am fost atâţia ani colegi şi întodeauna am spus că este un jucător care îmi place foarte mult, în care cred foarte mult, însă nu poate să facă diferenţa singur. Este un sport de echipă şi are nevoie de o echipă pe lângă el. Când echipa a fost unită, Dan Nistor a făcut diferenţa" , a declarat Paul Anton.

Afla mai multe despre: paul antondinamorusiaplay offrednic 

viewscnt
Articole similare