Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Păun aşteaptă convocarea de la Contra: "M-aş bucura enorm". Speră la o minune cu Slavia Praga

VIDEO | Păun aşteaptă convocarea de la Contra: "M-aş bucura enorm". Speră la o minune cu Slavia Praga

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Păun (24 de ani) este unul dintre cei mai buni jucători de la CFR Cluj din acest sezon, cel puţin în Liga 1, acolo unde evoluează constant. El speră să fie convocat la echipa naţională, dar momentan este mai mult cu gândul la Slavia Praga.

"Dacă va fi să fie o convocare, vă daţi seama că m-aş bucura enorm de mult. Dar acum gândurile mele sunt pentru meciurile cu Slavia", a spus Păun despre posibila venire la echipa naţională. Mijlocaşul nu a îmbrăcat niciodată tricoul primei reprezentative. 

Fotbalistul campioanei pune forma bună şi pe seama lui Dan Petrescu, care i-a acordat încredere în acest start de sezon, chiar dacă l-a jucat mai mult în Liga 1 decât în Champions League: "Mă bucur că reuşesc să îmi ajut echipa cu goluri şi cu pase. Încrederea este cea mai importantă. Am primit încredere de la Mister... şi cu banderola, în multe meciuri m-a responsabilizat şi mi-a dat încredere. Muncesc la antrenament şi încerc să o fac cât mai bine pe teren şi mă bucur că îmi iese şi în meciurile pe care le avem".

"Sper şi cred în această minune, că se poate întâmpla, pentru că am arătat-o şi la Celtic, în faţa atâtor mii de oameni. Puterea grupului cred că face diferenţa în astfel de meciuri, dorinţă cred că nu mai este nevoie să spun că avem cu toţii, sper să ne întoarcem de acolo cu o calificare în Champions League. Sper ca de data aceasta norocul să fie de partea noastră, cu inspiraţia de moment şi sper să ne calificăm", a mai spus fotbalistul, despre meciul din UEFA Champions League, care va fi transmis miercuri, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: adrian pauncfr cluj 

viewscnt
Articole similare