Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pavel Badea anunţă infernul pe Arena Naţională. ”Cei care iubesc echipa vor face acest efort ” Cum a arătat ultima victorie a Craiovei pe terenul FCSB

VIDEO | Pavel Badea anunţă infernul pe Arena Naţională. ”Cei care iubesc echipa vor face acest efort ” Cum a arătat ultima victorie a Craiovei pe terenul FCSB

Superliga

Comentarii

Pavel Badea aşteaptă un număr cât mai mare de fani olteni pe Naţional Arena la meciul FCSB - Universitatea Craiova, care se va disputa duminică, de la ora 20.00. Partida va fi LIVE la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute, în timp real, pe telekomsport.ro.

”Este un moment important pentru Universitatea Craiova. Cei care iubesc echipa vor face efort pentru a veni duminică seară să vadă echipa favorită la Bucureşti”, a spus Pavel Badea.

Oltenii aşteaptă un număr record de fani pe Arena Naţională: ”10.000 sunt totuşi cam mulţi, dar noi sperăm ca cel puţin 5.000 dintre cei care susţin această echipă să fie la Bucureşti duminică seară.”

Universitatea Craiova nu a mai reuşit o victorie pe terenul FCSB de 30 de ani.

”Este foarte mult, îmi spuneţi de statistică. Din punctul meu de vedere, Universitatea Craiova este o echipă de vârf a fotbalului românesc şi sperăm să treacă peste acest blocaj, acela de a nu învinge contra FCSB-ului în deplasare”, a mai spus Badea.

Despre ultima victorie a Craiovei în faţa FCSB: ”Îmi aduc aminte că era o perioadă anostă, tristă, că lucrurile stăteau altfel decât acum, mult mai rău. La orice meci, în momentul în care intri pe teren, dacă nu crezi în victorie nu are rost să intri. La vremea respectivă se numea Steaua Bucureşti. Acum se numeşte FCSB. La vremea respectivă Steaua era o forţă a Europei, o echipă extraordinar de bine organizată şi foarte puternică din punct de vedere sportiv. Noi eram tineri fotbalişti, studenţi ai Universităţii din Craiova ce doreau să facă istorie şi am reuşit pentru o perioadă în acel moment. Noi eram tineri fotbalişti, studenţi ai Universităţii din Craiova ce doreau să facă istorie şi am reuşit pentru o perioadă în acel moment”, a mai spus Badea.

Afla mai multe despre: craiovafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare