Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pe ce lume trăieşte Vergil Andronache? Reacţia sa când a fost întrebat de viitorul antrenor de la FCSB: "Habar nu am"

VIDEO | Pe ce lume trăieşte Vergil Andronache? Reacţia sa când a fost întrebat de viitorul antrenor de la FCSB: "Habar nu am"

FCSB

Comentarii

În ciuda faptului că în ziua meciului cu Vitoria Guimaraes s-au vehiculat două nume în privinţa viitorului antrenor de la FCSB(n.r. Bogdan Argeş Vintilă şi Ionuţ Badea), interimarul Vergil Andronache nici n-a vrut să audă de un posibil înlocuitor.

Mandatul lui Vergil Andronache pe banca lui FCSB a luat sfârşit, iar palmaresul său nu e deloc unul de lăudat: o victorie, trei înfrângeri şi două remize. În locul lui Andronache urmează să fie prezentat noul antrenor al vicecampioanei României, Bogdan Argeş Vintilă.

"Eu m-am focusat doar pe meciul din seara asta, mâine vom vedea ce se întâmplă. Habar nu am. Eu am vrut doar să ne asigurăm că meciul din seara asta va da continuitate pentru meciul retur, să păstrăm şanse de calificare. Şi eu cred că am şi reuşit să facem lucrul ăsta", a declarat Vergil Andronache la conferinţa de presă de la finalul meciului FCSB - Vitoria Guimaraes.

Afla mai multe despre: fcsbandronachevintilagigi becali 

viewscnt
Articole similare