Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pe cine a remarcat Monchi înainte de CFR Cluj - Sevilla: "Este un jucător care te obligă să faci anumite lucruri"

VIDEO | Pe cine a remarcat Monchi înainte de CFR Cluj - Sevilla: "Este un jucător care te obligă să faci anumite lucruri"

UEFA Europa League

Comentarii

Directorul sportiv al lui Sevilla, Ramón Rodríguez Verdejo "Monchi", a recunoscut că l-a remarcat în special pe Lacina Traore de la CFR Cluj, dar a evidenţiat şi alţi doi jucători.

CFR Cluj - FC Sevilla, joi, de la ora 19:55, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro, în 16-imile de finală din Europa League

CFR Cluj dă cel mai greu test din Europa în acest sezon, în faţa "specialistei" competiţiei. Deşi spaniolii pornesc cu un avantaj evident, Monchi i-a acordat şanse şi lui CFR Cluj: "Eu nu sunt chiar atât de convins că Sevilla este favorită. Sevilla va încerca să facă o partidă bună în această seară, va încerca să plece cu un rezultat bun, dar vom avea în faţă o echipă foarte competitivă, o echipă exigentă şi care a avut un parcurs magnific în Europa League. De aceea, favorita se va vedea pe terenul de joc şi noi trebuie să demonstrăm că le suntem superiori celor de la CFR. Dar nu va fi uşor. Nu se ştie. Suntem o echipă care încearcă tot timpul să scoată maximum, dar depinde cum va dercuge meciul. Nu va fi uşor, va fi o partidă foarte dificilă", a declarat Monchi. 

Întrebat pe cine a remarcat din echipa lui CFR Cluj, Monchi l-a numit pe titularul Lacina Traore, dar şi pe fundaşii Vinicius şi Cristi Manea: "Cred că Lacina Traore, atacantul, este un jucător care te obligă să faci anumite lucruri. Dar nu vreau să evidenţiez un jucător individual, pe Vinicius, pe Manea, vreau să scot în evidenţă colectivul. Sperăm că putem face o competiţie bună, sperăm sî câştigăm multe meciuri, dar primul pas trebuie să îl facem aici", a mai spus oficialul echipei spaniole.  

Ianis Hagi, pe lista lui Monchi pentru transferul la Sevilla

În iunie 2019, publicaţia Estadio Deportivo din Sevilla a susţinut că Ianis Hagi se află pe lista lui Monchi, în vederea transferului la Sevilla. 

Internaţionalul român, împrumutat de Genk la Rangers în acest sezon, a fost monitorizat de Sevilla, care ar fi oferit, în urmă cu doi ani, suma de 3 milioane de euro, dar Gică Hagi a considerat că oferta e prea mică. 

Afla mai multe despre: cfr clujcfr cluj sevillaeuropa leaguemonchilacina traoreviniciuscristian maneatransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare