Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pe urmele tatălui! Giovanni Simeone a debutat cu gol la naţională

VIDEO | Pe urmele tatălui! Giovanni Simeone  a debutat cu gol la naţională
Comentarii

Giovanni Simeone a avut parte de un debut de vis la primul meci jucat în tricoul Argentinei. Băiatul lui Diego Simeone a marcat în amicalul împotriva Guatemalei

La fel ca şi Brazilia, Argentina a câştigat şi ea primul amical de după Mondial. Adversarul a fost însă unul modest, motiv pentru intermarul Lionel Scaloni să trimită în teren mulţi dintre jucătorii care nu au prins minute în Rusia. Pentru alţii meciul împotriva Guatemalei a fost chiar debutul în prima reprezentativă. Este şi cazul lui Giovanni Simeone, atacantul Fiorentinei care a fost titular în partida de pregătire disputată la Los Angeles. 

Iar fiul mai marelui Diego Simeone va ţine minte această zi. A marcat în minutul 44 al treilea gol al naţionalei sale, învingătoare în final cu 3-0 în faţa echipei din America Centrală. Până atunci Martinez, din penalty şi Lo Celso înscriseră pentru naţionala care părăsea Cupa Mondială în faza optimilor de finală.

După debutul cu gol, Simeone jr. aşteaptă să primească minute şi în faţa unor adversari mai puternici. Argentina va întâlni Columbia, marţi noapte, în al doilea amical al lunii. Adevăratul test va fi însă cel din octombrie, când argentinienii vor juca împotriva marii rivale, Brazilia. 

Afla mai multe despre: argentinasimeone giovanni 

viewscnt
Articole similare