Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Peisaj rural la un meci din Liga a 2-a din România. Mai multe văcuţe au asistat la unul dintre meciurile tari ale etapei

VIDEO | Peisaj rural la un meci din Liga a 2-a din România. Mai multe văcuţe au asistat la unul dintre meciurile tari ale etapei

Liga 2

Comentarii

Un meci din Liga a 2-a a oferit un peisaj mai puţin obişnuit pentru fotbalul profesionist. Mai multe vaci au păscut liniştite chiar lângă terenul pe care s-a disputat meciul. Pe de altă parte, în tribune şi-au făcut apariţie şi câteva tinere din localitate.

Comuna Recea a promovat la finalul anului trecut, o performanţă care a luat un pic prin surprindere infrastructura de care se bucură echipa. Stadionul este situat lângă un islaz şi există zone în care doar un gard delimitează păşunea de terenul de joc. La meciul cu Petrolul, mai multe văcuţe au ajuns astfel la TV în timp ce păşteau liniştite pe islazul localităţii.

Pe de altă parte, telespectatorii au putut vedea şi câteva tinere care au luat loc în tribune, deşi meciurile din România se joacă fără spectatori.



ACSF Comuna Recea este o echipă înfiinţată în 2013, a început în Liga a 4-a şi în 2015 a reuşit să promoveze în Liga 3. La finalul sezonului trecut, Recea a făcut încă o surpriză şi a urcat în Liga a 2-a. Echipa de fotbal este situată în localitatea Recea, Maramureş, o comună cu o populaţie de 5.591 de locuitori.

Comuna Recea joacă pe un stadion cu 600 de locuri, toate acoperite. Arena a fost deschisă în 2018, după investiţii care au însumat 300.000 de euro.

Înainte de această etapă, comuna Recea ocupa locul 19, din 21 de echipe, cu 4 puncte în 6 etape. Echipa din Maramureş a reuşit însă o victorie surprinzătoare cu Rapid (2-1) şi un 3-3 ci FCU Craiova.

Afla mai multe despre: comuna recea 

viewscnt
Articole similare