Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Penalty clar pentru FCSB la Chiajna: "Îţi trebuie curaj". Jucătorul care a faultat nu trebuia să se mai afle pe teren

VIDEO | Penalty clar pentru FCSB la Chiajna: "Îţi trebuie curaj". Jucătorul care a faultat nu trebuia să se mai afle pe teren

Superliga

Comentarii

Oficialii vicecampioanei au tot dreptul de a fi nemulţumiţi după egalul de la Chiajna, 0-0. FCSB a avut un penalty clar neacordat în ultimele momente ale partidei, dar arbitrul nu a avut în niciun moment intenţia de a acorda lovitură de pedeapsă.

FCSB a ratat cu puţin victoria la Chiajna. Elevii lui Teja au avut câteva ocazii imense în partea a doua a meciului, iar la una dintre ultimele faze, trebuia să le fie acordată lovitură de pedeapsă.

Mingea era în aer, atunci când Marc a ridicat piciorul şi totodată l-a lovit pe Dennis Man. Centralul Adrian Cojocaru nu a fost impresionat şi a lăsat faza să continue. 

Cel care l-a faultat pe Man, Andrei Marc, căpitanul Chiajnei, trebuia să părăsească terenul însă mai devreme, în minutul 70, atunci când a avut o intervenţie pentru care ar fi trebuit să încaseze al doilea cartonaş galben. 

În cadrul emisiunii Minutul 91, expertul Telekom Sport, Cristian Balaj, a confirmat faptul că trebuia acordată lovitură de pedeapsă, dar totodată a declarat că "îţi trebuie curaj" să acorzi penalty într-o astfel de situaţie. 

Afla mai multe despre: fcsbchiajnapenalty 

viewscnt
Articole similare