Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Penalty penibil acordat de arbitrul Ionuţ Coza în meciul Petroul - FC U Craiova 1948! Fază incredibilă pe "Ilie Oană"

VIDEO | Penalty penibil acordat de arbitrul Ionuţ Coza în meciul Petroul - FC U Craiova 1948! Fază incredibilă pe "Ilie Oană"

Liga 2

Comentarii

Arbitrul Ionuţ Coza a acordat un penalty penibil în meciul Petrolul - FC U Craiova 1948 0-1, din etapa a 9-a din Liga 2.

FC U Craiova 1948 a câştigat derby-ul cu Petrolu, 1-0, dar victoria le putea fi interzisă de un penalty inexistent pe care l-a acordat centralul Ionuţ Coza. În minutul 82, arbitrul a fluierat lovitură de pedepasă după ce Valentin Balint a căzut în careu ca urmare a faptului că s-a împiedicat singur.

A simulat că a fost lovit, iar Coza a dictat un penalty penibil.

Leo Belleck, noua achiziţie a Petrolului, a ratat însă lovitura de la 11 metri şi scorul a rămas nemodificat până la finalul meciului.



Astfel, FC U Craiova 1948 a câştigat cu 1-0 pe "Ilie Oană" e în continuare pe primul loc în clasamentul din Liga 2, cu 20 de puncte după nouă etape scurse din actualul. De partea cealaltă, Petrolul are 13 puncte şi e pe locul şapte în clasament.

Afla mai multe despre: penaltypetrolulfc u craiova 1948videoliga 2 

viewscnt
Articole similare