Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Penalty-ul care poate influenţa lupta la titlul Ligii 1, analizat! Expertul Telekom Sport a dat verdictul după CFR - Botoşani 1-0: "E un atacant şmecher, inteligent"

VIDEO | Penalty-ul care poate influenţa lupta la titlul Ligii 1, analizat! Expertul Telekom Sport a dat verdictul după CFR - Botoşani 1-0: "E un atacant şmecher, inteligent"

CFR Cluj

Comentarii

Fostul arbitru internaţional, Constantin Zotta, a analizat faza penalty-ului acordat de centralul Marius Avram în partida câştigată de CFR Cluj cu FC Botoşani, scor 1-0.

VIDEO | CFR Cluj - FC Botoşani 1-0 (Deac 41)

Campioana României a câştigat dintr-un penalty primul meci din seria de foc din această săptămână, la sfârşitul căreia se va decide unde merge titlul Ligii 1. 

În minutul 40, Pereira a căzut uşor la un duel cu Haruţ, în careul lui FC Botoşani, iar Marius Avram a dictat penalty, spre disperarea moldovenilor. Faza care ar putea influenţa decisiv lupta la titlul Ligii 1 a fost analizată de Constantin Zotta. 

Fostul arbitru a susţinut că Marius Avram a fost păcălit de jucătorul lui CFR Cluj: "Este un penalty foarte uşor acordat. Noi vedem acolo un contact, dar acea punere a mâinilor pe jucătorul CFR-ului nu cred că-i determină căderea. E un atacant şmecher, inteligent, care-l păcăleşte pe arbitru. Se aruncă (n.r. - Pereira).... E o delegare nefericită. Au fost şi alte meciuri, cu greşeli. ", a declarat Constatin Zotta, în cadrul emisiunii Sport Report. 

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Botoşani, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au disputat primul meci, după ce 26 de jucători şi membri ai staff-ului, inclusiv antrenorul Dan Petrescu, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, la 18 iulie. În urma acestui rezultat, campioana en titre se menţine în lupta pentru titlu, având un punct mai puţin decât liderul campionatului, CS Universitatea Craiova.

Clasamentul play-off-ului: 1. U Craiova – 44 de puncte, 2. CFR Cluj – 43 de puncte, 3. Astra – 33 de puncte, 4. FCSB – 31 de puncte, 5. FC Botoşani – 29 de puncte, 6. Gaz Metan – 25 de puncte

Afla mai multe despre: cfr clujfc botosanipenalty cfr cluj fc botosani 

viewscnt
Articole similare