Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Penalty-ul ratat de Craiova ar fi trebuit repetat! Poziţia incredibilă a lui Camora: ”Am fost pe linie cu Gustavo? Mă bucur că nu a văzut arbitrul”

VIDEO | Penalty-ul ratat de Craiova ar fi trebuit repetat! Poziţia incredibilă a lui Camora: ”Am fost pe linie cu Gustavo? Mă bucur că nu a văzut arbitrul”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj - CS U Craiova s-a terminat 1-0, dar oltenii au ratat un penalty în prelungiri, după ce Arlauskis a reuşit să apere. Există totuşi întrebarea dacă lovitura de la 11 metri ar fi trebuit repetată, deoarece Camora se afla lângă Gustavo în momentul şutului.


Dramatism în finalul meciului CFR Cluj - CS U Craiova. Gazdele conduceau cu 1-0, dar Marius Avram a dictat în prelungiri o lovitură de la 11 metri, după un fault la Gustavo. Brazilianul a luat mingea şi a aşezat-o pe punctul cu var, dar a tras slab şi Arlauskis a apărat.

Atrage însă atenţia comportamentul clujenilor în momentul în care s-a executat lovitura de la 11 metri. Camora era aproaped e Gustavo în momentul şutului, deşi n-avea voie în careu. Poziţia l-a ajutat să respingă balonul apărat de Arlauskis.

La interviuri, Camora a recunoscut că lovitura de la 11 metri ar fi trebuit repetată: ”Nu am văzut clar faza penalty-ului, aşa că nu o voi comenta. Important este că Arlauskis a apărat. Nu putem avea ghinion tot timpul. Eram pe linie cu Gustavo când a executat? Da? Mă bucur că nu a văzut arbitrul atunci" - a spus Mario Camora la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujcs u craiovaliga 1camora 

viewscnt
Articole similare