Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pentru că fotbalul nu e numai despre bani! Imagini impresionante cu un dublu campion european: a izbucnit în plâns după ultimul meci

VIDEO | Pentru că fotbalul nu e numai despre bani! Imagini impresionante cu un dublu campion european: a izbucnit în plâns după ultimul meci

Campionate

Comentarii

Santi Cazorla este fără îndoială unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti încă în activitate, iar povestea sa a impresionat lumea fotbalului, după ce mijlocaşul spaniol a fost la un pas să se retragă, din cauza accidentărilor.

După revenirea la Villarreal, de la Arsenal, Marca publica povestea calvarului prin care a trecut micuţul mijlocaş, iar imaginile cu glezna afectată de operaţiile suferite au devenit virale.

Aseră, Cazorla a fost în prim-planul unui nou moment impresionant, la finalul confruntării Betis - Villarreal, scor 2-1. Oaspeţii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri în minutul 11, iar Cazolra a ales să execute pe centru. Intenţia sa a fost "citită" însă de Pau Lopez, care a scos cu uşurinţă. Drept urmare, Villarreal a ratat şansa să urce pe locul 16 în La Liga, primul care asigură evitarea retrogradării. Cu o remiză, oaspeţii ar fi ajuns la 31 de puncte şi ar fi depăşit-o pe Valladolid în clasament.



Extrem de afectat, Cazorla a fost consolat pe teren inclusiv de adversari, iar ulterior a fost surprins în timp ce plângea în zona vestiarelor. Dublu campion european cu Spania, în 2008 şi 2012, Cazorla arată că pasiunea sa pentru fotbal rămâne vie şi acum, la mai bine de 15 ani după ce a debutat la profesionişti.

Afla mai multe despre: cazorlaplangevillarreall 

viewscnt
Articole similare