Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pentru unii vacanţa vine prea devreme: "Eram pe un drum bun". Ce spune Ilie Poenaru despre ultimul meci al anului, cu Astra

VIDEO | Pentru unii vacanţa vine prea devreme: "Eram pe un drum bun". Ce spune Ilie Poenaru despre ultimul meci al anului, cu Astra

Academica Clinceni

Comentarii

Antrenorul celor de la Academica Clinceni aşteaptă ca echipa sa să termine anul în afara locurilor retrogradabile. Pentru ca obiectivul să fie atins, ilfovenii trebuie să nu piardă pe terenul Astrei.

Meciul se joacă vineri iar de la echipa lui Bogdan Andone va lipsi Constantin Budescu, suspendat. va reveni însă Alibec care din acelaşi motiv a pierdut jocul împotriva campioanei CFR. 
 
"E greu să joace unul fără altul şi s-a demonstrat asta. Sunt doi jucători foarte buni ai campionatului nostru, practic ei cam domină campionatul nostru, împreună sunt foarte buni, practic câştigă meciurile de o manieră categorică. Şi Alibec este un pasator foarte bun, a mai jucat fără Budescu şi a făcut-o foarte bine" a spus Ilie Poenaru. 
 
Academica e pe loc de baraj acum, dar în ultimele cinci etape are o singură înfrângere. 
 
"Parcă mi-aş fi dorit să mai jucăm câteva etape pentru că s-au schimbat mult lucrurile la noi în bine, din toate punctele de vedere şi eram pe un drum bun. Am fost şi suntem pe plus în returul campionatului, ăsta e un lucru bun. Ne aşteaptă un retur foarte greu, când se înjumătăţesc punctele în play-out, în play-off, unul dintre factorii foarte importanţi este presiunea şi de asta avem nevoie de nişte jucători cu experienţă, care ştiu să facă faţă la presiune. O să vedeţi că vom arăta şi mai bine ca joc din retur" promite tehnicianul nou-promovatei. 
 

 

Afla mai multe despre: academica clinceniastra giurgiuilie poenarubudescualibec 

viewscnt
Articole similare