Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Pep Guardiola, fără replică după eliminarea din UCL: ”Am făcut greşeli în momentele cheie şi de aceea am fost eliminaţi”

VIDEO Pep Guardiola, fără replică după eliminarea din UCL: ”Am făcut greşeli în momentele cheie şi de aceea am fost eliminaţi”
Comentarii

Manchester City a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, sâmbătă, la Lisabona, cu scorul de 3-1 (1-0), de Olympique Lyon. Echipa franceză este pentru a doua oară în penultimul act, după ediţia 2009/2010.

”Într-o bună zi vom sparge acest ghinion, să prindem semifinalele” a spus Pep Guardiola, după meci.

”În afară de primele 20, 25 de minute, ne-am chinuit să ne găsim spaţiile, pentru a-i ataca mai cursiv. După aceea, jucătorii s-au simţit liberi şi ultimele 15 minute, 20 de minute ale primei reprize au fost bune. Repriza a doua a fost ok, am fost acolo, am avut sentimentul că am fost mai buni. În această competiţie trebuie să fii perfect, într-un singur meci, iar noi nu am fost” a mai comentat tehnicianul iberic.

El a refuzat să comenteze cel de-al doilea gol al lyonezilor, plecat după o fază controversată: ”Nu vreau să vorbesc. O să pară că mă plâng sau că îmi caut scuze. Am fost eliminaţi, aşa că...Aveam sentimentul că suntem extrem de pregătiţi, am făcut multe lucruri bune, dar la final nu a fost suficient. Am făcut greşeli în momentele cheie şi de aceea am fost eliminaţi” a subliniat Guardiola.

”Am avut mai multe ocazii, mai multe şuturi, aşa cred, nu am văzut statisticile, dar cred că aşa s-a întâmplat. Am făcut totul, dar din păcate am fost eliminaţi din nou” a mai adăugat spaniolul.

Surprins de eşecul istoric al Barcelonei

Eliminarea categorică a Barcelonei în faţa lui Bayern Munchen (scor 2-8) a fost neaşteptată, chiar şi pentru tehnicianul spaniol: ”A fost ceva neaşteptat, dar la acest nivel este vorba despre cel care înscrie. Bayern este o echipă fantastică, ne doream să putem să jucăm împotriva lor, dar nu a fost posibil” a mai spus Guardiola, cel care le-a antrenat atât pe Bayern Munchen, cât şi pe FC Barcelona.

În penultimul act, Lyon va evolua, miercuri, cu Bayern Munchen. În cealaltă semifinală, se vor întâlni, marţi, RB Leipzig şi PSG. Ambele meciuri vor putea fi urmărite, în direct, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare