Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pep Guardiola, scos din minţi de rivalul de la Manchester United. Fotbalistul i-a răspuns: "Trebuia să-l las să vorbească singur"

VIDEO | Pep Guardiola, scos din minţi de rivalul de la Manchester United. Fotbalistul i-a răspuns: "Trebuia să-l las să vorbească singur"

Premier League

Comentarii

Bruno Fernandes a reuşit să-i impresioneze pe fanii lui Manchester United cu prestaţiile avute de la transferul din iarnă, dar şi datorită atitudinii avute în faţa rivalului de pe banca lui Manchester City, Pep Guardiola.

 

În timpul derby-ul oraşului Manchester, Bruno Fernandes i-a făcut semn să tacă lui Pep Guardiola. La câteva săptămâni de la acel moment, portughezul şi-a explicat gestul: "Oamenii se întreabă de ce Bruno i-a făcut semn lui Guardiola să tacă. Condamn acel gest, iar cel mai bun lucru de făcut era să tac şi să-l las să vorbească singur. Sângele fierbinte m-a făcut să fac acel gest”, a declarat, recent, mijlocaşul lui Manchester United.

Manchester United a învins, la începutul lunii martie, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Manchester City, în etapa a XXIX-a a Premier League.

Martial '30 şi McTominay '90+6 au marcat după greşeli ale portarului Ederson.

Meciul orgoliilor din Manchester a avut parte şi de o confruntare între Bruno Fernandes şi Pep Guardiola. În timpul partidei, fotbalistul lui United a venit să arunce de la margine, chiar din faţa băncii tehnice a "cetăţenilor".

În acel moment, Guardiola a pus mâna pe minge şi a împins-o departe. Bruno Fernandes a condamnat decizia lui Pep şi i-a făcut semn să tacă printr-un gest cu degetul la gură.

Afla mai multe despre: pep guardiolabruno fernandes 

viewscnt
Articole similare