Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pepe, intervenţie incredibilă în Champions League în faţa lui Chiesa, care a rămas cu poarta goală! Ramsey sărbătoarea deja golul. Ce a urmat

VIDEO | Pepe, intervenţie incredibilă în Champions League în faţa lui Chiesa, care a rămas cu poarta goală! Ramsey sărbătoarea deja golul. Ce a urmat
Comentarii

Spectacolul a fost asigurat în Champions League, în returul optimilor de finală dintre Juventus şi FC Porto.

LIVE VIDEO | Juventus - FC Porto, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro, în Champions League

Returul a pornit de la scorul de 2-1 pentru portughezi, care au câştigat pe teren propriu. Iar misiunea campioanei din Serie A s-a complicat, după ce FC Porto a deschis scorul la Torino. 

Chiesa a fost cel care a egalat scorul pe tabelă, în a doua repriză, şi tot atacantul italian a fost protagonistul unei faze spectaculoase, care l-a avut în prim-plan şi pe Pepe, fundaşul lui FC Porto. 

În minutul 56, Chiesa a trecut de portarul lui FC Porto, a rămas cu poarta goală şi se pregătea să marcheze. De altfel, Ramsey deja sărbătorea golul care ar fi egalat situaţia la general. 

Totuşi, din lateral a apărut Pepe, iar fostul apărător al lui Real Madrid a reuşit intervenţia serii. Portughezul s-a dus "sanie", l-a deposedat pe Chiesa, mingea s-a dus în bară şi s-a dus în corner. Câteva minute mai târziu, acelaşi atacant al lui Juventus a reuşit să facă 2-1 cu o lovitură de cap. 

Afla mai multe despre: pepejuventusportochampions league 

viewscnt
Articole similare