Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Performanţa care ne-a arătat că "se poate"! Udriştoiu: "Nu e un rezultat ruşinos!" Cât de mult a contat accidentarea Cristinei Neagu

VIDEO | Performanţa care ne-a arătat că "se poate"! Udriştoiu: "Nu e un rezultat ruşinos!" Cât de mult a contat accidentarea Cristinei Neagu

Handbal

Comentarii

Selecţionata României de handbal feminin a revenit astăzi în ţară după participarea la EURO 2018, acolo unde tricolorele au încheiat pe locul 4, după ce au pierdut finala mică în faţa Olandei, scor 20-24.

Aneta Udriştoiu spune că performanţa României nu e în niciun caz una ruşinoasă, şi că rezultatul le mulţumeşte pe tricolore în vederea viitoarelor turnee finale. Aceasta a vorbit şi despre accidentarea suferită de Cristina Neagu în partida cu Ungaria.

"Deocamdată eu zic să ne bucurăm de acest loc 4, este un loc pe care eu cred că îl merităm, am muncit mult, din păcate accidentarea Cristinei cred că a fost destul de rea pentru echipa noastră, a venit într-un moment în care aveam nevoie foare mare de ea.

Noi suntem mulţumite cu acest rezultat şi trebuie să ne mândrim până la urmă, pentru că nu este un rezultat ruşinos. Înseamnă foarte mult şi sper ca pe viitor să fim cât mai sus pentru că se poate", a declarat Aneta Udriştoiu pentru Telekom Sport.


Afla mai multe despre: udristoiuhandbalromaniaeuro 2018 

viewscnt
Articole similare