Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Performanţă incredibilă pentru Denisa Dedu în Liga Campionilor! Paradele prin care a "închis" poarta de la CSM Bucureşti

VIDEO | Performanţă incredibilă pentru Denisa Dedu în Liga Campionilor! Paradele prin care a "închis" poarta de la CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a câştigat primul meci din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, în deplasare, cu danezele de la Esbjerg. Mare parte din victoria "tigroaicelor" se datorează prestaţiei senzaţionale făcute în poartă de Denisa Dedu.

Denisa Dedu (25 de ani) a închis poarta CSM-ului în prima partidă al acestui sezon din Liga Campionilor. Portăriţa născută la Braşov a avut mai multe parade incredibile, iar cu un procentaj de 42% de mingii apărate este, fără doar şi poate, cel mai bun jucător al meciului dintre Esjberg şi CSM Bucureşti. 

Dedu, care apără şi poarta echipei naţionale, a ajuns la CSM în vară, după doi ani petrecuţi în Ungaria la Siófok KC. 

ESBJERG - CSM BUCUREŞTI 22-24 

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins duminică, în deplasare, formaţia daneză Team Esbjerg, cu scorul de 24-22 (13-8), în primul meci din grupa B a Ligii Campionilor. Meciul a reprezentat şi debutul ca antrenor principal al lui Adrian Vasile, după plecarea suedezului Tomas Ryde de la CSM Bucureşti. Principalele marcatoare ale partidei au fost Polman 5 goluri, pentru Team Esbjerg, respectiv Lekic 5 reuşite, pentru CSM.

 

Tot în runda inaugurală a grupei B, Rostov Don – MKS Lublin 31-21.

Programul în continuare al vicecampioanei României este: cu Rostov (acasă, 11 octombrie), cu MKS Lublin (acasă, 19 octombrie şi în deplasare, 3 noiembrie), cu Team Esbjerg (acasă, 10 noiembrie) şi cu Rostov (în deplasare, 16 noiembrie). În grupa D joacă şi campioana României, SCM Râmnicu Vâlcea, alături de echipele Brest, Buducnost şi Bietigheim.

Primele trei clasate din fiecare grupă se califică în grupele principale, unde se va lupta pentru sferturile de finală şi, ulterior, Turneul Final Four, programat în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este campioana Ungariei, Gyor ETO.

Afla mai multe despre: denisa deducsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare