Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Performanţa reuşită de Ishak Belfodil, omul care a deschis scorul contra lui Manchester City

VIDEO | Performanţa reuşită de Ishak Belfodil, omul care a deschis scorul contra lui Manchester City
Comentarii

Ishak Belfodil a marcat primul gol al serii de marţi din Uefa Champions League. Fostul fotbalist de la Lyon şi Inter a deschis scorul în partida cu Manchester City.

N-a fost un gol oarecare. Belfodil a punctat după doar 44 de secunde şi a reuşit al doilea cel mai rapid gol din istorie, împotriva unei formaţii britanice în Uefa Champions League.

Cel mai rapid gol rămâne cel marcat de Stephan El Shaarawy împotriva londonezilor de la Chelsea în octombrie 2017 (gol după 39 de secunde).

În schimb, golul lui Belfodil din partida cu City este cel mai rapid gol marcat de un fotbalist african în toată istoria competiţiei. El l-a depăşit pe Seydou Doumbia, ivorianul care marcase pentru Olympiacos după 68 de secunde. 

Ishak Belfodil şi-a făcut junioratul la Paris Saint Germain, Clermont şi Lyon, trei dintre cele mai bune academii de fotbal din Franţa.

A debutat pentru Lyon în 2009, iar din 2012 a ajuns în Italia. A evoluat în Serie pentru Parma, Inter Milano, Livorno şi Bologna, apoi cariera sa a cunoscut un serios regres până în 2017.

A fost parţial salvat de Werder Bremen, unde în sezonul 2017-2018 a marcat de 4 ori în 26 de meciuri. Algerianul s-a transferat în această vară la Hoffenheim pentru 5.5 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: ishak belfodilhoffneheimmanchester city 

viewscnt
Articole similare