Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Perioada de la FCSB, un adevărat coşmar pentru Mihai Teja. Dezvăluirile antrenorului: "Este lucrul cel mai greu pe care poţi să-l înduri"

VIDEO | Perioada de la FCSB, un adevărat coşmar pentru Mihai Teja. Dezvăluirile antrenorului: "Este lucrul cel mai greu pe care poţi să-l înduri"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi trece printr-o perioadă slabă după ce a avut un început relativ bun cu Mihai Teja pe bancă. Astfel, presiunea fanilor şi zvonurile privind o posibilă despărţire încep să îi dea "târcoale" tehnicianului.

Cu toate acestea, antrenorul de la Iaşi nu simte presiunea şi a adus în discuţie perioada petrecută la FCSB tocmai pentru a demonstra că după acel episod a devenit mult mai puternic din punct de vedere psihic. 

"Trecând pe la FCSB cred că m-am călit, este lucrul cel mai greu pe care poţi să-l înduri şi atunci nu mă afectează şi n-o să mă afecteze niciodată ce se declară. E normal. Atunci când nu ai rezultate, e normal ca lumea să înceapă să dea în tine. Nu am venit să păcălesc pe nimeni şi nici nu vreau să păcălesc pe cineva la Politehnica Iaşi. Am încercat să-mi fac munca, am încercat să mă aliniez la bugetul pe care echipa îl vrea, a încercat să aducem jucătorii care au dorit să vină aici şi pe bugetul pe care-l avem. Responsabilitatea e a mea. În primul rând eu sunt primul vinovat, dar cred că toţi suntem de vină, la fel ca şi atunci când câştigăm şi lucrurile merg bine, între ghilimele, toţi suntem de vină", a declarat Mihai Teja la conferinţa de presă de la finalul partidei pierdute sâmbătă, 1-2, cu Gaz Metan Mediaş. 

Teja a admis că nu ia în calcul o bătălie pentru evitarea retrogradării şi are şi un mesaj pentru conducere: "E clar că trebuie să mai aduci jucători, dacă vrei să ai cât de cât o linişte, trebuie să mai aduci jucători, că altfel e destul de greu".

Afla mai multe despre: mihai tejapoli iasi 

viewscnt
Articole similare