Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Peripeţii în tenisul mic. Adrian Fetecău şi-a lansat cartea "Tenis, sportul inventat de diavol"

VIDEO | Peripeţii în tenisul mic. Adrian Fetecău şi-a lansat cartea "Tenis, sportul inventat de diavol"

Tenis

Comentarii

Jurnalistul Adrian Fetecău şi-a lansat, vineri, ediţia a doua a cărţii "Tenis, sportul inventat de diavol". De la evenimentul de lansare nu aveau cum să lipsească numele mari din tenisul românesc. Ana Bogdan, Irina Bara şi antrenorul Marius Comănescu au ţinut discursuri în cadrul evenimentului.

Adrian Fetecău a îndeplinit în ultimii ani rolul de tată, mai degrabă decât pe cel de jurnalist. Şi-a însoţit fata, pe Irina Fetecău, o jucătoare de tenis aflată la început de carieră, pe la turneele de tenis din toată lumea. Ce a descoperit la aceste turnee l-a făcut pe jurnalist să scrie o carte despre dedesubturile tenisului feminin
 
"Toată lumea este obişnuită cu strălucirea tenisului mare, pe care îl vede la televizor, neştiind că, până să ajungi acolo, trebuie să treci prin nişte furci caudine criminale, efectiv. Şi dacă ai şanse să scapi nevătămat, poţi să te bucuri, cum se bucură Ana Bogdan acum, de recunoaşterea valorii ei", a declarat Adrian Fetecău. 
 
La 22 de ani, Irina Fetecău ocupă locul 376 în clasamentul WTA. Are însă aşteptări mari de la viitor şi speră să ajungă în curând în fruntea ierarhiei feminine. Ar fi un subiect perfect pentru ediţia a treia a cărţii. "Să mă apropii de Top 100, la asta visez. Categoric, va conţine mult mai multe peripeţii. De la anul, dacă sunt sănătoasă, sunt hotărâtă să joc şi mai mult şi mai bine". 
 
La evenimentul de lansare a cărţii lui Fetecău au participat şi mai multe personalităţi din lumea tenisului. Ana Bogdan, locul 75 în clasamentul WTA, a fost în centrul atenţiei. Sportiva şi-a adus aminte cât de greu i-a fost şi ei să răzbească în lumea nebună a tenisului feminin.
 
"Mi-am adus aminte de trecut, mi-am adus aminte de multe momente din cariera mea, unele dificile, unele extraordinar de frumoase.
 
A meritat tot efortul asta? Cu siguranţă, nu ar trebuie să ne îndoim de acest lucru vreodată. Fiecare om care depune astfel de eforturi, nu ar trebui să aibă vreun regret. El poate doar să meargă, să privească înainte şi să îşi dorească poate chiar mai mult decât a obţinut până acum. 9.47
 
Cum e acum în circuit? Este o lume frumoasă, o lume plină de experienţe de neuitat. Dar în acelaşi este o luptă mult mai mare, mult mai... uneori dureroasă. Ai foarte multe de învăţat din toate meciurile pe care le joci", a povestit Ana Bogdan.
 

Afla mai multe despre: tenisadrian fetecaulansarecarteana bogdanirina bara 

viewscnt
Articole similare