Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Perovic, subiect de glume în vestiarul dinamoviştilor după accidentarea din meciul cu FCSB: "E frumuşel, are câteva fire"

VIDEO | Perovic, subiect de glume în vestiarul dinamoviştilor după accidentarea din meciul cu FCSB: "E frumuşel, are câteva fire"

Dinamo București

Comentarii

"Frumuşelul Perovic", aşa îl alintă dinamoviştii pe sârb după ce atacantul şi-a pierdut doi dinţi în derby-ul cu FCSB.

"În primul moment, eu nici nu am observat că el e jos, după ce am văzut, normal că mi-a fost frică, pentru că nu a fost plăcut. L-am văzut aici cum râde, cred că e totul bine. Frumuşel? Da, e frumuşel, are câteva fire" , a declarat Filip Mrzljak.

Mijlocaşul croat a vorbit şi despre ultimul meci din sezonul regulat. Duminică, de la 16:30, în direct la Telekom Sport 1, Dinamo joacă pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş.

"Am lucrat la două echipe cu Edward Iordănescu, îl cunosc foarte bine şi ştiu că e un antrenor foarte bun. Are numai fotbal în cap şi înseamnă foarte mult pentru el să intre cu echipa în play-off. Dacă mă bate pe mine, intră, dacă nu bate, nu intră. Dacă vrea să se bată cu cele mai bune echipe, trebuie să ne bată pe noi. Eu cred că batem noi. Vrem să arătăm că putem să batem mai mult decât un meci" , a mai spus Mrzljak.

Afla mai multe despre: dinamoperovicfcsb 

viewscnt
Articole similare