Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Personalitatea surprinsă în timp ce intra în cantonamentul României, deşi Edi Iordănescu a interzis vizitele! Imagini de la Mogoşoaia

VIDEO | Personalitatea surprinsă în timp ce intra în cantonamentul României, deşi Edi Iordănescu a interzis vizitele! Imagini de la Mogoşoaia

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională se pregăteşte pentru a sărbători calificarea la EURO 2024 pe Arena Naţională, după meciul cu Elveţia. Selecţionerul a avut reguli clare înaintea partidei de marţi, însă a făcut o excepţie, pentru ca tricolorii să primească un invitat special.

Cine a intrat pe porţile de la Mogoşoaia, deşi Edi Iordănescu a transformat cantonamentul într-o 'fortăreaţă' şi a interzis vizitele

Naţionala s-a calificat matematic la EURO 2024, după 2-1 cu Israel, în meciul din Ungaria, dar miză încă există în grupă. România şi Elveţia, echipe calificate la turneul final din Germania, se întâlnesc marţi, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro.

Cu casa închisă pe Arena Naţională, tricolorii au nevoie de cel puţin un egal cu Elveţia ca să fie în urna a doua la tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor. 

Luni, Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei cu naţionala lui Murat Yakin, apoi a condus antrenamentul de la Mogoşoaia, cu tricolorii. 

Conform surselor Orange Sport, Edi Iordănescu a avut o regulă clară şi a interzis vizitele în cantonamentul naţionalei. 

Singura persoană care a avut privilegiul de a intra pe poarta centrului de la Mogoşoaia a fost premierul Marcel Ciolacu. 

Prim-ministrul României a pătruns în cantonamentul luni, în jurul orei 19:30. Conform surselor Orange Sport, Marcel Ciolacu s-a dus la finalul antrenamentului naţionalei şi i-a felicitat pe jucători pentru calificarea la EURO 2024, unde prima reprezentativă revine după opt ani. 

VIDEO | Marcel Ciolacu, în cantonamentul naţionalei României de la Mogoşoaia

 

Afla mai multe despre: marcel ciolacumarcel ciolacu cantonament romaniaromania elvetiaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare