Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petr Cech, luat peste picior de Bayer Leverkusen după gafa uriaşă din meciul cu City. Cum a reacţionat portarul lui Arsenal

VIDEO | Petr Cech, luat peste picior de Bayer Leverkusen după gafa uriaşă din meciul cu City. Cum a reacţionat portarul lui Arsenal

Arsenal

Comentarii

Petr Cech, portarul lui Arsenal Londra, a denunţat pe Twitter comportamentul online al clubului german Bayer Leverkusen, care a tratat de o manieră batjocoritoare o pasă ratată de acesta.

Cum Arsenal l-a adus, în această vară, pe Bernd Leno, chiar de la Bayer Leverkusen, clubul german l-a ironizat pe Petr Cech.

În două mesaje postate pe Twitter, Bayer a comentat cu ironie prestaţia cehului din meciul cu Manchester City. Bayer Leverkusen a postat o înregistrare video, în care o degajare a lui Leno a dus la o acţiune colectivă încheiată cu gol. "În caz că te întrebi cum să joci în spate", a scris clubul german.

Cech a reacţionat marţi seara, apreciind drept "trist" faptul că un club cum este Bayer "nu împărtăşeşte valorile de loialitate într-o competiţie, de profesionalism şi de spirit sportiv care ar trebui transmise tinerilor fotbalişti".

"Gluma noastră a fost interpretată eronat şi mult mai personal decât ne-am fi dorit. A fost o glumă. Noi suntem pentru toate aceste valori pe care le citezi şi îţi dorim ce este mai bun pentru tine şi pentru marele tău club", a răspuns, la rândul său, Bayer.

Cech, în vârstă de 36 de ani, se află sub contract încă un an cu Arsenal şi a decis să rămână la gruparea londoneză în ciuda concurenţei pentru postul de titular între buturile echipei. La meciul din prima etapă cu Manchester City, portarul ceh a comis o gafă uriaşă şi a fost aproape să-şi trimită mingea în propria poartă.

 

Afla mai multe despre: cechbayer leverkusenmanchester cityleno 

viewscnt
Articole similare