Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Petrecere cu alcool şi rap. Serena Williams, surprinsă într-o ipostază inedită

VIDEO | Petrecere cu alcool şi rap. Serena Williams, surprinsă într-o ipostază inedită

Tenis

Comentarii

Serena Williams a trecut cu brio peste eşecul suferit la Wimbledon în faţa Simonei Halep. A 9-a jucătoare a lumii îşi doreşte să câştige al 24-lea trofeu de Grand Slam şi să îi egaleze recordul lui Margaret Court, dar până atunci o ţine numai în petreceri.

Ultima ieşire a Serenei Williams a fost una de pomină. După câteva pahare de margarita şi încurajată de prieteni, jucătoarea din Statele Unite ale Americii a participat la o sesiune de karaoke. Serena a demonstrat că are talent şi la microfon, interpretând câteva melodii ale celebrei cântăreţe americane de rap, Cardi B. (VIDEO AICI)

 

Serena Williams, refacere după finala cu Simona Halep

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea turneu de Grand Slam din carieră, după ce a învins-o, la începutul lunii iulie, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după doar 55 de minute de joc. Halep a cucerit anul trecut şi turneul de la Roland Garros.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe