Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrescu a anunţat când revine Ţucudean pe gazon. Ce spune despre lista de achiziţii din vară

VIDEO | Petrescu a anunţat când revine Ţucudean pe gazon. Ce spune despre lista de achiziţii din vară

CFR Cluj

Comentarii

Tehnicianul campioanei en-titre, Dan Petrescua susţinut o conferinţă de presă înaintea partidei de campionat cu Universitatea Craiova.

Situaţia lui George Ţucudean, golgheterul echipei campione îl îngrijorează pe Dan Petrescu. Ţotuşi, noul antrenor de la CFR Cluj a explicat şi când îl aşteaptă pe principalul său marcat din nou pe gazon: ”Din ce am înţeles eu, de săptămâna viitoare începe antrenamentele. De luni sau de marţi. Normal că durează ceva, nu poate să intre imediat, dar noi sperăm ca la returul de play off să fie” a declarat Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Antrenorul CFR-ului a mărturisit că speră ca în vară lotul echipei sale să fie îmbunătăţit. Totodată, Petrescu a explicat şi care este obiectivul pe care îl are actuala campionă en-titre de aici încolo: ”Sunt convins că de la vară trebuie lotul să se refacă puţin. Cred că principalul obiectiv al lui CFR este să se califice într-o grupă europeană. În primul rând financiar ar fi fantastic. Ăsta este obiectivul meu numărul 1 în acest mandat, să calific echipa într-o grupă europeană. Vă daţi seama că nu va fi bine dacă vom pierde titlul, dar este obiectivul numărul 1, şi anul trecut ar fi fost bine dacă echipa mergea în grupele Europa League” a mai declarat tehnicianul în vârstă de 51 de ani.

Afla mai multe despre: dan petrescugeorge ţucudean 

viewscnt
Articole similare