Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Petrescu a venit la interviuri cu regulamentul în mână: ”Calificarea asta trebuia să fie a CFR-ului. Ni s-a făcut o mare nedreptate!”

VIDEO Petrescu a venit la interviuri cu regulamentul în mână: ”Calificarea asta trebuia să fie a CFR-ului. Ni s-a făcut o mare nedreptate!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a venit la interviul de după meci cu regulamentul în mână. Antrenorul CFR-ului a pus tunurile pe arbitraj şi pe tehnologia VAR.

”Ni s-a făcut o mare nedreptate” a tunat Petrescu după meci, care a venit la interviul de după meci cu regulamentul în mână şi a citit din el: ”E incredibil, mai ales că am dat un gol valid. Nu e niciun henţ, nimic. Am regulamentul aici, aş vrea să încept cu asta, că ar fi bine. Nu se consideră că s-a comis o abatere atunci când mingea atinge braţul unui jucător direct din capul, corpul sau piciorul unui alt jucător aflat în apropiere. Deci regulamentul e clar. Arbitrul de centru trebuia să se ducă la VAR, se uita şi, dacă ştie regulamentul... Un gol clar. Dacă era în poarta noastră, nimeni nu se uita la VAR. Noi l-am marcat şi sunt frustrat, băieţii sunt frustraţi. Nu am luat nicio primă, am alergat 12 kilometri, am venit 4 ore cu avionul şi plecăm acasă frustraţi, pentru că calificarea trebuia să o aibă CFR Cluj” a mărturisit Dan Petrescu.

Petrescu spune că Sevilla era una dintre marile favorite la câştigarea UEFA Europa League: ”E una dintre favorite să câştige Europa League, dar dacă noi ne calificam, poate deveneam şi noi favoriţi. Nu? Dacă eliminam Sevilla. Şi meritam. Nu ştiu cine poate să îmi dea înapoi această calificare. Nimeni. Păun plângea, l-aţi văzut cum, pentru că e nedrept. Astăzi a fost făcută o nedreptate mare şi îmi pare rău pentru băieţi. Am încercat să atacăm, dar prima repriză, la început, a avut Sevilla ocazii mari. Şi norocul, şi Arlauskis.... după care, pe final, am avut noi nişte ocazii incredibile, puteam să marcăm. Când am jucat cu Unirea Urziceni nici nu am trecut de mijlocul terenului aici, nu am ajuns la poartă. În schimb, cu CFR am avut foarte multe ocazii. Poate ne egalau, nu ştii, dar trebuiau să lase golul. Nu se anulează un gol în condiţiile în care nici nu te duci la VAR să te uiţi, nu ştii ce s-a întâmplat acolo. Nu a fost o fază să spui că a fost ofsaid de trei metri. Te duci, te uiţi... dacă ştii regulamentul, te gândeşti că ai greşit. Plus cartonaşul roşu, multe galbene.... nu am înţeles nimic” a tunat Petrescu, la interviul de după meci.

”Sunt foarte supărat pe ceea ce s-a întâmplat! nu o să îmi dea asta înapoi niciodată. Când o să mai ajungem noi aici? ” a mai adăugat tehnicianul campioanei României. ”Poate ne dă cineva o primă, cineva din Europa... ceva trebuie să se facă. Nu se poate să fim aşa eliminaţi, după o greşeală majoră. Suntem prea mici? Clar. Peste patru zile avem un meci foarte greu, în România nu am avut niciun arbitraj bun, mă aştept şi în România să fie la fel. Deci va fi foarte greu. Dar asta e, când eşti echipă mare şi ai rezultate deranjezi. Astăzi eu sunt foarte, foarte supărat şi orice aş zice acum nu e bine pentru mine şi nu ar fi bine să vorbesc prea mult”.

Petrescu a fost tranşant când a venit vorba de titlu. Tehnicianul campioanei anunţă că echipa sa nu are nicio şansă să cucerească trofeul suprem în Liga 1: ”Ce titlu? Nicio şansă nu avem. Ştiu eu că nu avem” a mai comentat Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare