Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Petrescu, cot la cot cu jucătorii săi. Imagini cu tehnicianul CFR-ului la antrenamentele echipei

VIDEO Petrescu, cot la cot cu jucătorii săi. Imagini cu tehnicianul CFR-ului la antrenamentele echipei

CFR Cluj

Comentarii

Meciul CFR Cluj - Young Boys Berna va avea loc, joi, de la ora 22.00, în etapa a II-a a Grupei A a Ligii Europa.

La antrenamentul de miercuri seară, Dan Petrescu s-a pregătit cot la cot cu jucătorii săi. Tehnicianul campioanei a fost surprins de camerele de filmat:

Tehnicianul campioanei nu o vede pe CFR printre favoritele grupei şi speră să aibă lotul complet la dispoziţie pe viitor:

”Young Boys împreună cu Roma sunt favoriţi, clar că sunt favoriţi. Şi bugetul, şi valoarea jucătorilor, tinereţea lor, avem jucători cu experienţă, dar nu avem valoarea pe care o au ei şi experienţa din ultimii 6 ani, noi jucăm în Europa în ultimii 2 ani, în ultimii 6 ani au jucat de 5 ori în EL; odată în UCL:  Asta e al doilea an în Europa, deci experienţa lor e mult mai mare decât a noastră. Să ne rugăm să nu mai păţească nimeni altceva, dacă vor mai păţi ceva...la fundaşi centrali avem doar 3 pe trei fronturi, e o problemă gravă la momentul acesta şi trebuie să o rezolvăm cât mai repede, dar deocamdată nu rezolvăm nimic şi sunt îngrijorat.  Vreau să se rezolve cât mai repede problema fundaşului central, dar sigur va fi greu să rezistăm până la final” a explicat el înainte de meci.

Meciul CFR Cluj - Young Boys Berna va avea loc, joi, de la ora 22.00, în etapa a II-a a Grupei A a Ligii Europa. Partida va fi în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare