Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Petrescu îl pune la zid pe Boli, eliminat în meciul cu Gaz Metan: "L-am adus la CFR, l-am luat în China, i-am dat milioane şi el priviţi ce face"

 VIDEO Petrescu îl pune la zid pe Boli, eliminat în meciul cu Gaz Metan: "L-am adus la CFR, l-am luat în China, i-am dat milioane şi el priviţi ce face"

CFR Cluj

Comentarii

CFR a câştigat cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, dar antrenorul Dan Petrescu nu a fost pe deplin mulţumit.

Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu a avut un discurs ferm în privinţa lui Boli, eliminat în minutul 80 al meciului cu Gaz Metan: "Boli a avut alte probleme personale. El e invatat foarte rau de cei de langa el. Sunt multi jucatori care nu sunt invatati bine. Si se vede pe teren. Boli a disparut si s-a vazut. Faci ce faci azi...Eu l-am adus la CFR. L-am luat in China i-am dat milioane si jucatori... uite el ce face. Asta e si Boli, dar sunt multi jucatori care uita de unde au plecat. Dumnezeu l-a pedepsit. Si era si pe noi sa ne pedepaseasca" a spus Dan Petrescu, imediat după meci.

Tirada a continuat şi la conferinţa de presă: "Mă deranjează eliminarea lui Boli, mai ales că am făcut discuţii individuale cu ei. Nu aveţi voie să luaţi roşu le-am zis, că vedeţi şi voi ce se întâmplă cu altă echipă din campionat. Din păcate, faultul lui e de roşu, nu avea voie să facă acea greşeală" a mai explicat tehnicianul CFR-ului.

Kevin Boli nu mai evoluase pentru CFR Cluj de dinainte de întreruperea campionatului. Atunci, bifase 90 de minute în remiza cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0

Nici măcar starul Ciprian Deac nu l-a mulţumit pe Petrescu: "Deac? Nu a jucat foarte bine. Poate să joace mult mai bine de atât, chiar dacă are gol şi pasă de gol azi. Rămâne unul dintre cei mai importanţi jucători din România"

Petrescu se gândeşte deja la meciul cu FCSB şi speră ca vicecampioana să fie deja cu gândul la finala Cupei României: "Aveam mare nevoie de victorie, şi asta s-a văzut în jocul băieţilor care au fost crispaţi. Nu era un joc clar, pentru că am simţit emoţia şi tracul. Am avut emoţii până în minutul 94. Cum să fii liniştit când mai sunt trei finale. Jucăm meciuri importante, pentru club şi pentru noi. Eu sper ca FCSB să mai odihnească nişte jucători pentru Cupă, aşa ar fi logic"

Afla mai multe despre: dan petrescuboli 

viewscnt
Articole similare