Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrescu se teme de returul din Israel. Ce îl sperie pe antrenorul campioanei şi care este situaţia lui Ţucudean

VIDEO | Petrescu se teme de returul din Israel. Ce îl sperie pe antrenorul campioanei şi care este situaţia lui Ţucudeangalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va juca marţi, 30 iulie, returul cu Maccabi Tel Aviv din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Partida va începe la ora 20:00. În tur, campioana României s-a impus cu 1-0.

Dan Petrescu se teme de returul cu Maccabi, deşi echipa sa s-a impus în tur. 
 
"Vom juca împotriva unei echipe foarte experimentate în cupele europene. Din păcate pentru noi, nicio echipă din România nu a ajuns în grupele cupelor europene în ultimii ani, iar experienţa noastră nu este atât de mare. Avem jucători cu experienţă, dar în ultimii ani nu au jucat în grupe. 
Maccabi a jucat în grupele Europa League, Ligii Campionilor şi are multe variante în partea ofensivă pentru a marca multe goluri.  
Va fi foarte greu şi trebuie să facem un meci perfect şi să ne creem ocazii. Sunt sigur că va fi greu ca să ne apărăm tot meciul, iar Maccabi Tel Aviv are mulţi jucători care pot înscrie " , a spus Petrescu.
 
George Ţucudean este apt şi poate fi folosit. Petrescu este tentat să îl trimită în teren, deşi s-a antrenat doar în ultimele trei zile alături de colegi.  
 
"Este cel mai bun jucător al nostru. Este greu pentru o echipă să joace fără cel mai bun jucător. Nu se ştie încă dacă va fi pe teren de la începutul jocului. În cele din urmă, lucrurile mici de pe teren vor determina rezultatul jocului, va trebui să fim disciplinaţi" , a declarat Dan Petrescu.
 

 
Petrescu se teme de galeria israelinolor, dar şi de vreme. Se anunţă 30 de grade Celsius la ora meciului dintre Maccabi şi CFR Cluj. 
 
"Vom juca pe o temeperatură mare. Este cald şi în România, dar nu la fel, şi poate fi un avantaj pentru echipa gazdă. Noi avem avantajul unui gol şi poate sunt şanse egale de calificare. Nu am venit aici ca să ne apărăm, am venit aici ca să jucăm. În alte meciuri le spun jucătorilor să atace, dar dacă echipa adversă este bună, ne apărăm. Aşa cum s-a întâmplat în primul meci. Nu mi-a plăcut cum am jucat în ultimele 20 de minute. Ne-am apărat prea mult.  
 
Doar apărându-ne nu este suficient, dacă ne uităm la valoarea atacanţilor lui Maccabi, care a fost campioană cu un avans de 30 de puncte faţă de locul secund. 
Cine va fi eliminat mâine, va merge în Europa League. Noi vrem să ne calificăm în grupe. Dorinţa noastră la startul acestei aventuri europene a fost să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor, dacă este posibil, sau ale Europa League. Noi trebuie să ne calificăm în grupele cupelor europene pentru binele clubului " , a continuat Petrescu.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cfrmaccabipreliminariiliga campionilor 

viewscnt
Articole similare