Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrescu şochează după ce Traore a marcat primul gol de la revenirea la CFR: "Nu ştiu cine îl băga titular astăzi" Coincidenţa incredibilă în ceea ce îl priveşte pe atacant

VIDEO | Petrescu şochează după ce Traore a marcat primul gol de la revenirea la CFR: "Nu ştiu cine îl băga titular astăzi" Coincidenţa incredibilă în ceea ce îl priveşte pe atacant

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul campioanei se felicită că a mers pe mâna ivorianului care a marcat pentru prima oară la al şaptelea meci în tricoul vişiniu.

Fotbalistul s-a întors în Gruia după ce a schimbat nu mai puţin de opt echipe după ce a părăsit-o pe CFR în urmă cu nouă ani. 
 
"Nu eram prea sigur de această decizie, pentru că el nu a mai jucat fotbal de foarte mulţi ani. Ţineţi minte că v-am zis că e fost fotbalist. Până la urmă m-a convins, a venit şi a dat teste peste teste fizice, nu era bine. A început să fie bine, se antrenează, vrea. A zis că dacă nu îl ajut eu, se lasă de fotbal. Asta e relaţia pe care o am cu el şi cu Culio. Şi Culio, când m-am întors din China, nu prea era bine, voia să se lase" spune Dan Petrescu. 
 
Traore marcase ultimul gol pentru CFR în decembrie 2010. Atunci înscria tot împotriva Craiovei, antrenată la acea vreme de acelaşi Victor Piţurcă!!!
 
"Nu e aşa uşor, pentru că Traore nu dăduse niciun gol. Era sub presiune şi eu la fel. Nimeni cred că nu l-ar fi băgat azi titular, pentru că Omrani era bine, Rondon era bine. S-a antrenat săptămâna asta excelent, l-am simţit. Şi înaintea golului a jucat foarte bine, pentru că Bălaşa şi cu Acka l-au ţinut foarte bine. El avea nevoie de un gol, şi noi aveam nevoie de un gol, dar acum sper să îl vedem pe adevăratul Lacina Traore, cu toate că eu cred că adevăratul Lacina Traore, dacă va prinde pregătirea de iarnă cu mine, va fi din februarie, când vom începe campionatul" a adăugat antrenorul. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: cfr clujtraoredan petrescucraiova 

viewscnt
Articole similare